Ötvös Tibor

A HAWX ötleteiből merít az új Ace Combat

Nem okozott túl nagy meglepetést, mikor a Namco Bandai bejelentette a konzolokon népszerű Ace Combat sorozat következő részét.

Az Assault Horizon alcímet kapott részről eddig nem sokat tudhattunk meg, ám ma megjelent pár új kép is a programból és mellette az is kiderült, hogy mely játékok voltak a legnagyobb hatással az új részre. "Az egész csapat a Tom Clancy's H.A.W.X. sorozattal játszott és megpróbáljuk az ott található ötleteket átültetni a saját sorozatunkba" - állítja Kazutoki Kono, az Ace COmbat producere.

Klikk ide! Klikk ide!

Kono azt is hozzátette, hogy szeretnék azt elérni, hogy az Ace Combat: Assault Horizon a ma nagyon sikeres FPS-ek (például Call of Duty sorozat) népszerűségének szintjét elérje és alapmű legyen a repülős árkád programok között. A megjelenés dátuma még nincs kitűzve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Molnibalage #3
    Szerintem arcade repszimre lassan annyi kereslet sem lesz, mint hardcore repszimre..
  • Skynet #2
    El szeretné érni hogy alapmű legyen az arcade repülős játékok között...Nos alapmű,már most, a HAWX-ok koppintásszagúak voltak és jóval gyengébbek.
    A mai napig az egyik legjobb acrade repcsis széria az Ace Combat...Egyszerüen ennyi rá a kereslet.
  • Bhalage #1
    igen fasza lenne, ha lenne a nagoyn bonyi szimulatorok es a nagyon arcade jatekok kozott valami atmenet es lenne erdeklodes is ra.
    regen annyi szimulator volt ugy 10-éve :D es sztem tok jok voltak.

    lehet ma mar annyira nem poen "vacakolni" hogy mondjuk sikeruljon egy leszallas, hogy az ember felszalljon, vegigrepuljon a waypointok fele, legiharcozzon, bombazzon aztan leszalljon, mert azonnal kell az ekson, de sztem jo lenne (annak szuk retegnek). nekem bejonne