Ötvös Tibor

Jövőre jön a Soul Calibur 5

A Capcom az idei konferenciáját Dubai városában tartotta meg, melyen érdekes bejelentések is elhangzottak.

Ezek közül a legtöbb figyelmet kapott leleplezés a Soul Calibur 5 volt. A népszerű verekedős program ezúttal is csak konzolokra jelenik meg és a premier csak jövőre várható. Hisaharu Tago producer elmondása szerint a Soul Calibur 5 17 évvel a negyedik rész után játszódik és számos ismerős karakter visszatér majd a történetben - de természetesen lesznek új arcok is.



Ezen felül a játékmenetben is lesznek újdonságok, de ezeket majd később mutatják be. Az is kiderült, hogy ezúttal is számíthatunk máshonnan ismert karakterek felbukkanására. A negyedik részben ugye a Star Wars mítosz két legismertebb alakja, Darth Vader és Yoda mester tették tiszteletüket a harcokban és most is lesz hasonló keresztezés.

Tago szerint a "Soul Calibur 5 lesz 2012-ben az a játék, melyet a műfaj minden szerelmese meg akar majd szerezni magának". Meglátjuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GTV #4
    Előzetes a GameTeve által:
  • elixxon #3
    Már megbocsáss, de ezzel vitáznom kell.
    A Jedis dolog még elment. Kellett egy nyugati dolog vendégkarinak, mivel sérelmezték hogy a háromban csak rejtetten voltak vendégkarik a character creationban.(Kagekyo, Kos-Mos, Valkyrie, Kunimitsu, talán Asuka és Jin a tekkenből, stb....)
    A négy nagy hibája a kidolgozatlan "leütökmindenkitaztánlecsapomabosszt" stílusban ment, de remélhetőleg az 5 majd orvosolja ezt.
  • tibisan #2
    milyen kampányról beszélsz ?
    az elöző egy fos volt a jedájos buziságával..már ott elvágták a sorozat alatt a lécet, kiröhögni való az ilyen munka..és ugyanazok csinálják ezt is ..sokat ne várjon minőségbe senki..a trailere is tré, a storyja meg szánalmas..
  • zola2000 #1
    a soul calibur sorozatnak van a legkidolgozottabb harcrendszere, ha nem lesz ebben is rövid a kampány akkor jó is lehet.