Ötvös Tibor

Hamarosan két Call of Duty játék is bemutatkozik

Az Activision hivatalosan még nem nyilatkozott Modern Warfare 3 ügyben, de egyre több jel utal arra, hogy bizony a következő Call of Duty cím a sikeres al-sorozat harmadik része lesz.

Klikk ide!
Erre utal, hogy a neten is megjelent már a játék dobozterve és már azt is lehet tudni, hogy a játék háromszor nagyobb lesz, mint az előző rész és teljesen rombolható lesz a környezet. A hírek szerint a kiadó által bejelentett Call of Duty Project Colossus is ezt a játékot takarja, mely hivatalosan elméletileg a következő hónapban kerül bemutatásra.

Ugyanakkor itt van a Call of Duty: Elite, mely a népszerű FPS online változatát takarja és melyet a Beachhead Studios készít már több mint 2 éve. Az már biztos, hogy mind a PC-sek mind a konzolosok megkapják a saját változatukat és a sorozat történetében először "közös multira is lehetőség lesz". Ez annyit jelent, hogy PC-s szerverre is felcsatlakozhatunk PS3-mal és fordítva.

Mindkét játék hamarosan bővebben is bemutatkozik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Booka Shade #11
    jav: rángatná
  • Booka Shade #10
    Még hogy nem rángana el a fegyver a konzolosokat?! Elég nagyot tévedsz mellesleg bőven fegyverfüggő szóval lehet olyat láttál amit éppen speciel nem nagyon rángat...
  • armageddon666 #9
    A rásegítés nem is ott geciség, hogy odahúzza a célkeresztet, hanem hogy lövés közben kompenzálja a szórást :) Aimbotnak lassú, de norecoilnak tökéletes. Youtuben néztem MW2es konzolos videókat. Mintha nem rángatnának egyáltalán a fegyverek :D Marha jó lehet így...
  • IMYke2.0.0.0 #8
    Valljuk meg: egy rásegítéses kontroller rendszer ellen a 3600 dpi-s egeres, fejlövésre gyakorolt júzer is simán nyerhet. Sőt!

  • Bhalage #7
    egyertelmu a konzolosok szerint egyertelmuen ok a jobban a pcsek szerint meg a pcsek
    arc-harc on da max level!!!!
  • hunwhite #6
    Valaki játszott már egyuagyanazon játékkal konzolon illetve pc-n?
    Mi lehet a végeredmény?
  • oppenheimer #5
    PC vs konzol az vicces lesz. Majd néznek ki a buta konzolosok a fejükből... :D
    Amúgy 3 CoD is kevés lenne a BF3 ellen.
  • Hans von Luck #4
    Ideje lenne...
  • thelegend #3
    a rombolható környezet vajon a battlefield 3 egyre ütősebb trailerei miatt kerül be a játékba, vagy csak spotán haladnának a korral, és kezdik keveselni az agyonscriptelt játékmenetet? )költői kérdés volt)
  • ffxi #2
    Konzol Vs. PC :O