Ötvös Tibor

Készül az új Rainbow Six?

A Ubisoft egyik legsikeresebb Tom Clancy sorozata kétségtelenül a Rainbow Six széria, melynek ugyan volt pár gyengébben sikerült része is, de például a Vegas 1-2 kimondottan jó fogadtatásban részesült.

Épp ezért meglepő kissé, hogy egy ideje már pihenteti a francia kiadó a sorozatot. Ám a jelek szerint hamarosan újból akcióba lendül a Szivárvány Hatos, hiszen az egyik internetes honlap értesülése szerint a kiadó levédette a www.rainbowsix-BD.com internetes címet, mely valószínű az új részt takarja.



Emellett egy bizonyos Sean Popejoy LinkedIn profilján is felbukkant egy új Rainbow Six játék. Az úriember bemutatkozása alapján "a Rainbow Six (2011) című Ubisoft játék demójához készített zenét." A kiadó eddig hivatalosan nem erősítette meg az értesülést, de az Assassin's Creed: Revelations esetéből kiindulva - remélhetőleg - erre nem kell sokat várnunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sith #7
    A tervezős rész az tényleg egy dolog de azért szerintem nem mindegy (ez sem)
    számomra a nagyobb baj az hogy filmszerű felrobban minden irányba mentek el.
    A régi R6-okban vagy hozhatnám a SWAT sorozatot is példának olyan pályák voltak amik elképzelhetőek a valóságban is követség bolt diszkó stb. stb. a vegas sokkal inkább egy akció filmre hajazott hangulatában is.
  • wraithLord #6
    Mi mindig előtte megterveztük a taktikát, elég profin felosztottuk egymás között a "melót", és aszerint választottunk mindig fegyvert és felszerelést is, hogy ki mit fog csinálni. Szerintem ez a tervrajz alapján történő tervezés csak egyjátékos módban érdekes.
    A lényeg az, hogy szükség van tervezésre, különben simán lekaszálnak, ahogy írtad is. Most az, hogy van-e a játéknak konkrétan ilyen része, vagy csak egymás között szóban/papíron tervezünk, az egy dolog. :)

    Tényleg nem szimulátor, de az arcade-tól is elég messze van.

    A többi hiányossággal/hülyeséggel teljes mértékben egyetértek.
  • Balumann #5
    Maga a játék tényleg jó, nekem is tetszett a Vegas 1-2, de ez azért nem igaz, hogy nem indult el a butítási úton. Hiába játszott realisztikon, akkor sem neked kell megtervezni az akciókat, megtervezni tervrajz alapján az akció útvonalát, sorrendet, viszonylag ritka, hogy civilekre vagy túszokra kellene vigyázni, ha meglőnek pár másodperc alatt visszanő az életed, egygombos fedezékbe bújás és fedezék mögül látsz mindent ami ott történik (multiplayernél betették a hardcore módot, ott már nem, de a szerverkészítés olyan bugos, hogy automatikusan visszakapcsol a páylaváltáskor, dedikált és sima szerver esetén is... nem csak ez az egy hibája van).
    Vannak jó tulajdonságai, amit nagyon sok játékban elkúrnak, pl. tényleg nem lehet ész nélkül menni, nagyon könnyen meg lehet halni benne, az ellenségekbe sem kell irreálisan sokat lőni, és mozognak (időnként hangos röhögőgörcsöt kaptunk tőlük, de még mindig jobb, mintha egy helyben állnának, legalább fedezékbe bújnak meg ilyenke).

    Én azért jobban örülnék, ha kicsit elmennének egy kicsit szimulátor irányba. (nem kell profi szinten, csak reálisabban)
  • wraithLord #4
    Realistic-on kell játszani... :) Szerintem a Rainbow Six az egyik olyan sorozat, amire csak "divatból" lehet azt mondani, hogy az újabb részei áldozatul estek a ma népszerű "butítási" trendnek.
    ...Bár a Vegas 2 tényleg kicsit elindult a butulás útján, ha belegondolok...:S
    Az első viszont korrekt lett. Igaz, az előző részektől messze van, de nem minőségben...
  • Sith #3
    Szóval a Rainbow 6-nak volt pár kevésbé jól sikerült része de a vegas az már valami...
    hisz ott már csak bepirosodott a képernyő ha pofán lőttek és egy fél pálya alatt több lőszert lőttem el szerintem mint az egész rouge spear alatt
    ne legyen igazam de szerintem ez a sorozat is R.I.P. :(
  • Zolivok #2
    terorist hunt (L) multi quick scope , sneak fast shotty (L) .p
  • koschwarz #1
    hát igen, a sztori sem volt lezárva, ha jól emlékszem.