Ötvös Tibor

Még mindig nem a harmadik Assassin's Creed a Revelations


Korábban már beszámoltunk arról, hogy az idén megjelenő új Assassin's Creed játék a Revelations címet viseli.

A Facebook bejegyzést, mellyel tulajdonképpen leleplezték a programot szinte azonnal eltávolították, de azóta már megjelent 3 rövidebb teaser videó, melynek összefűzött változata lejjebb látható. Ebből az sejlik ki, hogy a Revelations Isztambulban játszódik és egy dátum is felvillan: 1459. június 24.


Akkor még úgy halhattuk, hogy ez az epizód rövidebb lesz és nem ez a valódi harmadik rész és ezt ma meg is erősítették. "A valódi harmadik rész is készül, de a következő Assassin's Creed játék nem az lesz" - áll az Xbox 360 World legújabb számában. "Mivel a kiadó szeretné még Karácsony előtt megjelentetni a játékot, így a Revelations inkább lesz egy Brotherhood-szerű mellékszál, mint fő rész."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Blas109 #5
    lehet,hogy a 3. rész is majd itt fog játszódni,akkor pedig fel tudják használni a lemodellezett várost. Szóval lehet, hogy ahhoz lesz esetleg valami "bevezető" féle. Bár azt mondjuk nem hinném, hogy a 3. rész főszereplője is Ezio lesz..
  • bakagaijin #4
    Olyan sok pénzt azért nem lehet. Mivel ahogy adják ki az újabbakat, ez gyakorlatilag lenullázza a régi játékok árát. Pl. a Brotherhood megjelenése az AC2 árát egy mozdulattal a padlóra küldte dulván, úgy hogy az AC2 akkor még egy éves sem volt. Én valami 5 eurót fizettem érte bontatlanul (PC-re eleve csak a két DLC-vel kibővítettet adták ki).
  • Celeborn #3
    Engem azért elszomorít ez a dolog. Egyre inkább úgy tűnik, hogy sok pénzt akarnak kicsikarni az egészből, és így félő, hogy veszíteni fog a fényéből. Engem pl. ez a Revelations nem is érdekel. A 3. részt akarom látni. Csak nehogy a nagy bevétel reményében valami hülyeséget csináljanak.
  • Atkamon #2
    Hát eddig sem így csinálták a folytatásokkal, úgyhogy szerintem ezzel sem ez lesz a helyzet.
  • Palinko #1
    lemodellezik a nagy várost, aztán valami pár órás dolgot kiadnak, hát nem lenne okos lépés szerintem.