Ötvös Tibor

Elkészülhet a Too Human 2-3

A Silicon Knights gőzerővel dolgozik az elég érdekesnek tűnő X-Men: Destinyn, de a fejlesztők már a jövőbeni terveikről beszélnek.

"Mindenképpen szeretnénk befejezni a Too Human trilógiát" - jelentette ki komoly meglepetést keltve a csapat vezetője, Denis Dyack. "Nagyon komoly az elhatározásunk és a rajongók igényeit is szeretnénk kielégíteni." Ez a nyilatkozat már csak azért is meglepő, mert a Too Human hosszú évekig készült, rengeteg pénzbe került és elég nagy bukás lett a vége.



A Too Human először még PlayStationre lett bejelentve, majd átváltott GameCubera, végül pedig X360-ra jelent meg. Az első képek és a tervek alapján a játék nagyon ígéretesnek tűnt, maga az alapötlet (az északi mitológia keveredik a science-fictionnel) első blikkre zseniálisnak hatott és grafikailag is jónak tűnt az alkotás. A Too Human aztán szinte mindenhol megbukott: a kritikusok nem szerették, a vásárlók elkerülték, a a rajongók/vásárlók pedig nagyon szidták a fejlesztőket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • endrev #3
    Jobbat kérdezek, ami egyre elterjedtebb: iPaden..? Angolul így: "ájpéjdn", magyarul így: "ipaden". Melyik nyelv szerinti kiejtés az "ájpeden"?
  • endrev #2
    Helyesírási kérdés: Azt a szót hogy Destinyn melyik nyelv kiejtési szabályai szerint kell kiejteni?
  • Adenoma #1
    milyen rajongó? ez volt az első rész (bár nekem nagyon tetszett, csak idegelt, hogy a gyógyulás nem működött )