Ötvös Tibor

Májusi megjelenések

Május is tipikusan olyan hónap lesz, mikor is a kiadók jóval több konzolos címet jelentetnek meg, mint számtógépes játékot. De legalább azok a címek, melyeket kapunk érdemesek lesznek arra, hogy kipróbáljuk őket.

A mai napon, május 3-án jelent meg a Section 8: Prejudice, mely tulajdonképpen a népszerű Tribes sorozatot utánozza le. A játék egy kifejezetten a multis játékra készített küldetés alapú akciójáték, mely ráadásul elég jutányos áron lát napvilágot. Az első kritikák szerint ráadásul a program kifejezetten hangulatosra és szórakoztatóra sikeredett, szóval érdemes lesz tenni vele egy kört.

Május 6-án jön az érdekesnek tűnő The First Templar, mellyel többször is foglalkoztunk már kiemelten, így ezt most itt nem tesszük meg. Ugyancsak nem írunk bővebb bemutatót a 13-án megjelenő LEGO Pirates of the Caribbean című programról, hiszen épp a múlt héten foglalkoztunk vele kiemelten. Szintén többször foglalkoztunk a 13-án megjelenő Brinkkel is, mely a Bethesda sikergyanús akciójátéka és a hónap egyik legjobban várt programja is egyben.



Melyik érdekel a legjobban?
(Összesen 676 szavazat)
  • Section 8: Prejudice
    2 % (11 szavazat)
  • The First Templar
    4 % (30 szavazat)
  • The Witcher 2
    49 % (333 szavazat)
  • Fable III
    16 % (111 szavazat)
  • Hunted
    2 % (15 szavazat)
  • Egyik sem
    24 % (165 szavazat)
A hivatalos adatok szerint május 17-én jelenik meg a rajongók által nagyon várt The Witcher 2: Assasins of Kings, mely parádés grafikával, az első beszámolók szerint remek játékmenettel és történettel valamint magyar feliratozással érkezik meg hozzánk. Ugyanezen a napon jön végre PC-re is az X360-on szép sikereket elért és egyébként remekül sikerült Fable III, mely tulajdonképpen két játékot is tartalmaz. A játék első felében ugyanis az uralkodó öccseként/húgaként kell megdöntenünk testvérünk hatalmát, majd soros királyként/királynőként kell újjáépítenünk a birodalmat.

A hónap utolsó napján pedig végre megjelenik a Hunted: The Demon's Forge, mellyel szintén foglalkoztunk már kiemelten, így ettől most eltekintenénk. A konzolosok pedig örülhetnek, hiszen számukra igazi Kánaán lesz ez a hónap, hiszen most jelenik meg a DiRT 3, az LA Noire, az MX vs ATV: Alive, a Virtua Tennis 4 (mely majd kap PC-s változatot is) és a Thor: God of Thunder.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • shaddam #4
    LA Noire!
  • Palinko #3
    Templart razorék már elintézték :)
  • petrov144 #2
    Dirt 3 jön pc-re is még ebben a hónapban, szóval egyértelműen a lista elején, szerintem nem csak nálam.
  • BHB #1
    És hol a Dirt 3?