Ötvös Tibor

Április legjobb ingyenes játékai

A megszokott "nagy játékok" mellett minden hónapban jelennek meg apróbb, de annál szórakoztatóbb alkotások is, melyek ráadásul teljesen ingyenesen válnak elérhetővé mindenki számára. Most az áprilisi kínálat legjobbjait mutatjuk be.

Az első rögtön egy folytatás. A Technobabylon - Part III: In Nuntius Veritas sokat fejlődött az első részhez képest, hiszen abban mindössze egy szobából kellett kimenekülnünk. A mostani epizódban viszont már sokat fejlődött a játékmenet és ennek a legjobb a története is. Érdemes kipróbálni.

A hónap legérdekesebb játéka kétségtelenül a Soul Brother, melynek elég egyedi a játékmenete. Ebben ugyanis több karaktert is kell irányítanunk, de nem egyszerre. A lényeg, hogy ha meghal egy karakterünk, akkor annak a lelke beleszáll a következőbe és onnan folytatjuk tovább a játékot. Így pontosan kel időzíteni, hogy mikor áldozzuk fel magunkat, hiszen nem mindegy, hogy mikor mely képességű karaktert kell használnunk. A program itt érhető el.



Melyiket próbálod ki?
(Összesen 223 szavazat)
  • Technobabylon III
    3 % (7 szavazat)
  • Soul Brother
    6 % (14 szavazat)
  • Ace of Spades
    9 % (20 szavazat)
  • Global Agenda
    9 % (20 szavazat)
  • Don't Take It Personal...
    7 % (15 szavazat)
  • Egyiket sem
    49 % (109 szavazat)
  • Mindet
    12 % (27 szavazat)
A harmadik program sokban hasonlít a kultikus Minecraftra. Az Ace of Spades szinte egy az egyben "lenyúlta" a sikeres program grafikai elemeit és a játékmeneti megoldásait csak itt most az I. Világháború eseményeit játszhatjuk le. Mindenkinek érdemes kipróbálni a játékot, mely innen tölthető le. A negyedik a Global Agenda ingyenes változata, mely a Global Agenda: Free Agent címet kapta a tűzkeresztségben. A Hi-Rez alkotása mindent tud, amit testvére és épp ezért érdemesebb ezt kipróbálni, mint a fizetős részt. A csapat alapú akció-MMO hibrid itt érhető el.

A hónap utolsó említésre méltó alkotása az ötletes Don't Take It Personally, Babe, It Just Ain't Your Story címet viseli és egy jövőben játszódó kalandjátékról van szó. A programban egy elvált gimnáziumi tanár szerepét ölthetjük magunkra, aki a diáklányok életében játszhat fontos szerepet. A tipikus manga elemekkel bíró program itt érhető el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)