Ötvös Tibor

Sztárok a Black Ops új zombi-módjában

Újabb ismerős arcok bukkannak fel a hamarosan megjelenő Call of Duty: Black Ops új DLC-jében, mely az Escalation Zombie Mode nevet kapta.

A programban ugyanis az elnökök után a horrorfilmek ismertebb arcai, szereplői kapják a főszerepet. Itt lesz George Romero, a zombi filmek egyik meghatározó rendezője, aki egyébként ebben a módban épp az élőhalottak oldalán áll. A jókat képviseli Sarah Michelle Gellar, Robert Englund, Micheal Rooker és Danny Trejo.


"A legújabb zombi modunk, a Call of the Dead hihetetlen" - állítja a Treyarch vezetője, Mark Lamia. "Célul tűztük ki, hogy egy olyan új zombis élményt nyújtsunk a rajongóinknak, mellyel mindenki őrült jól szórakozik majd. Ez tulajdonképpen a mi tisztelgésünk a legendás George Romero előtt, aki alapjaiban határozta meg a zombik történetét és akinek elképesztő munkássága óriási hatással volt mindannyiunkra."

A Call of Duty: Black Ops - Escalation Zombie Mode május 3-án jelenik meg - jelen állás szerint első körben csak X360-ra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    Nekem tetszik... :) Ráadásul biztos több zombis program van, mint 2. világháborús, meg irakis (nem gondoltam komolyan...).
  • JethroHUN #4
    zombie... lejárt... minek erőltetik
  • IMYke2.0.0.0 #3
    Jajjj...
  • Broafka #2
    istenem, már a 2 kezemen sem tudom megszámolni hányszor rakták bele más játékokba vagy filmekbe a StarCraftból jól ismert üvöltést.

    meg már más játékokban meg filmekben is hallottam a tojások "kvattyolását" meg egy csomó lopott hangot.

    Amúgy poén, főleg Sarah Michael Gellar! :D
  • creed13 #1
    Poén....