Ötvös Tibor

Már készül a Dragon Age 3?

A BioWare épp mostanában kezd el információkat szivárogtatni a Mass Effect harmadik részéről és épp ezért meglepő, hogy közben a másik sikersorozatáról is érkeznek hírek.

Az Official PlayStation Magazin oldalain ugyanis megjelent egy hír, melynek forrása - a magazin szerint - egy belsős BioWare munkatárs. Ez a jelenleg még csak pletykaszinten kezelendő értesülés arról szól, hogy a "BioWare elkezdte a Dragon Age harmadik részének fejlesztését, melyben végre lesz multiplayer rész is".



Ez egyébként egybevág egy korábbi nyilatkozatukkal, melyben épp a Mass Effect 3 kapcsán beszéltek arról, hogy Shepard parancsnok újabb kalandjában sem lesz multis rész, de az azt követő játékokban már bizony előfordulhat, hogy felbukkan a többjátékos mód is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pretorian #15
    Dead Dragon Effect: Mass Space Origins. Egyébként valszeg az EA a hibás, ha a Bio szar játékot ad ki. Nekem különben bejönnek ezek a kis "easter egg"-ek, hogy Blood Dragon armor az ME2-ben meg Dead Space a DA2-ben. Blizzard játékokban is sok ilyen kis utalás van. De a játékmenetet azért nem kellene uniformizálni.
  • Lordboxi #14
    Milyen hibákra gondolsz az Originsben amiből okultak? Én semmmit sem találtam a 2 ben ami jobb lett volna, vagy akár megközelítette volna. Egyedül az átvezető videók mert azokat szeretem.
  • blessyou #13
    Én szerintem a DA3 jó kis játék lesz, és okulnak a második rész hibáiból. A második részen is látszott, hogy okultak az Origins hibáiból, csak az aránytévesztés miatt nem lett olyan jó, mintha az alkotók nem tudták volna eldönteni, hogy most Mass Effectet akarnak csinálni vagy Dragon Age-et.
  • JethroHUN #12
    Ha ugyan azzal az elvvel csinálják mint a kettőt, akkor év végére kész is lesz... csinálnak 5 különböző területet, copy-paste kész a gamma. csak így tovább.
  • Jimmyke #11
    Történet az kb. Act 1 végétől Act 2 végéig van.

    Act 3 szégyen.
  • aislado23 #10
    Az utóbbi pár évben a Bioware volt az egyetlen akiben úgy ahogy nem kellett csalódnom. Erre nesze bazz itt van ez.Letöltöttem a demot, hmm nem is rossz gondoltam, feltelepítettem a teljes játékot játszom vele 3-4 órát és azon gondolkozom hol a rákban van már a történet mert folyamatosan olyan a történethez nem kapcsolódó rövid unalmas küldetéseket kell csinálni mintha egy mmorpg lenne. Biztos én vagyok a balfasz de én nem találkoztam az első pár órában történettel, ez az első pár óra pedig pontosan elég is volt.A borzalmas ovodás fejlődési rendszer pedig csak hab volt a tortán.
  • Elk Hunt #9
    A Biohokinak vissza kellene térnie a korábbi gyökerekhez pl. nwn. Ott eszközt adtak a kreatív playák kezébe, hogy saját PW-t csináljanak. Meg volt oldva a multi egy csapásra...azóta se láttam hozzáhasonló elgondolást. Tulajdonképpen ez lehetett -úgy gondolom- a mmo elődje.
    Visszatérve, jó lenne már végre egy olyan game, amit coop-ban lehet tolni a történetet.
  • Pretorian #8
    Ott a pont.
  • navahok #7
    Mégis mire való a demo? arra hogy az alapján ítéljenek...
    Ha szar minek adták ki?
  • Pretorian #6
    Jah, a teljesben van inventory :D
    De a játékmenet ugyanaz ha nem tévedek.