Ötvös Tibor

Folytatódik a Black Ops?

A Treyarch sikeresen megoldotta a rá kirótt feladatot: legújabb Call of Duty játékukkal lenyomták az Infinity Ward Modern Warfare sorozatát.

Azt már korábban is tudtuk, hogy idén elméletileg megjelenik a Modern Warfare 3, melyen három csapat is dolgozik, de a legújabb hírek szerint jövő hónapban bemutatkozik a Treyarch fejlesztőinek legújabb Call of Duty címe is. Egyes értesülések szerint ez a Black Ops 2 lesz, mely tulajdonképpen egyenes folytatása lesz a sikeres FPS-nek.



Ez nem lenne meglepő, hiszen bizonyára mindenki ismeri az Infinity Ward sorsát, akik a sikeres Modern Warfare után nem készíthettek mást, csak a program folytatását. Majd mikor nem akarták elkezdeni a harmadik részt, kitört a balhé. Szóval az Activision - és főleg Bobby Kotick - biztos minden megtesz, hogy a csapat ne akarjon másban gondolkodni, csak a Black Ops 2-ben.

A Call of Duty: Black Ops a maga 13,7 milliós amerikai eladásaival Minden idők legtöbb példányban eladott alkotása lett a tengerentúlon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pretorian #10
    A hitbox mivel rosszabb mint a CoD 4-ben? A fegyverek szórása mivel különb a CoD 4-ben? GL-t ki használ? Minden szerveren utálják mint a szart. Van kismillió más fegyver az összes többi kategóriában. Nincs dedicated server meg lean. Fos perkek meg ugyanúgy vannak a CoD 4-ben is, mint bármelyik azutáni CoD-játékban. A CoD 4 azért él még mindig, mert lehet orrba-szájba modolni.
  • Skynet #9
    "MW2 igényes és profi játék volt"
    Hát ha neked igényes és profi az hogy a COD4-hez képest a grafikán kívül MINDENBEN visszaléptek (tehát a hitbox agyon lett butítva hogy vépistiék könnyebben találjanak,a fegyverek bő 80%-nak semmi valós szórása vagy rángatása nem volt,csak látványbeli,telenyomták gránátvetővel és egyéb célzásképtelen barmoknak való fegyverrel az egészet,visszahozták az akimbo-t és ismételten a célzásképteleneknek célozva engedélyezték szinte mindenre,csodálom hogy rakétavetőre nem,mindezt megspékelték autista vakegereket segítő,normal playereket idegrohamba küldő perkekkel),akkor jó,legyen az MW2 igényes...:D
    Mindenesetre az mindent elárul hogy a COD4-el a mai napig többen játszanak mint a COD6-7el együttvéve...A COD széria halott PC-n ,és ez nem fog változni pc-n amíg továbbra is van fél-1millió nyomoronc aki képes megvenni az ilyen okádék szemeteket...
  • Pretorian #8
    8-9 éve, amikor az első PC-s Medal of Honor megjelent, szerintem nem sokan gondolták volna, hogy ilyen szinten fog kommercializálódni a műfaj.
    Aztán a CoD átvette a trónt, ami jó is volt, mivel elég alaposan rávert a Medal of Honor-ra. A CoD 2-nek már a multija is elég jó volt, a CoD 4 rátett még két lapáttal. Szerencsére a 3-ból mi PC-sek nem kaptunk, a WaW meg már bőven a rókabőr-kategóriába esett. MW2 igényes és profi játék volt, persze minket PC-seket azért alaposan megszopattak pár dologgal, de ez van, nem mi vagyunk az elsődleges piac. Attól még jó játék. A Black Ops-nál éreztem először igazán azt, hogy ez már a rókabőr rókabőre. Adják nyomott áron valami kiegészítőként aztán ennyi. Másodvonalbeli csapat csinálta, és kurvára nincs benne elég tartalom ahhoz, hogy 60 euróért nyomják a Steam-en.
  • Pretorian #7
    Persze hogy azért. A BO a MW2-höz képest szégyenletesen igénytelen lett, hemzseg a bugoktól, lagzik, és érezni rajta, hogy egy jóval kevésbé tapasztalt csapat csinálta. A multi egy az egyben MW2 más skinekkel, a single player részben pedig gyakorlatilag lelopták az IW által már az első két MW-ben százszor ellőt (de azért abban a két játékban még nem izzadságszagú) dolgokat.
    A"Treyarch felnőtt a feladathoz" - a faszt. Kopiznak, átskineznek, és szarnak a bugokra.
  • IMYke2.0.0.0 #6
    Hát - sajnos - még jó ideig nem fog. A mai kisgenerációnak a Call of Duty-rókabőr a non plus ultra.
  • zaki #5
    kíváncsi vagyok mikor fog kipukkadni a lufi.
  • Higinos #4
    Azért titkon remélem, hogy a BO csak azért fogyott ennyire, mert az elődje az MW volt, és név alapján vitték mint a cukrot. A következő verziónál már van viszonyítási alap, és hogy a fogyasztói bázisának az 50%-os elvesztése teljesen jogos lenne, az tuti. Nagyot csalódnék ha a BO2 mellett ott lenne a "Minden idők legtöbb példányban eladott alkotása" címke.
  • TomecK #3
    Azta folytatni fognak egy sikerjátékot ?! Nemáár ilyenre még nemvolt példa soha. Tök örülök, hogy tizenötezer COD közül lehet válogatni de télleg.
  • kanduhr #2
    Lett.
  • gorteck #1
    Az első black ops-nak lett vmi frappáns vége? Ugyanis nekem nem indult, igy nem láttam.