Ötvös Tibor

Március legjobb ingyenes játékai

Az elmúlt pár hónapban elmaradtak az ingyenes játékokat bemutató cikkeink, de mostantól ismét visszatér a sorozat. Most március hónap legjobb és legérdekesebb alkotásait mutatjuk be.

Az első a GIRP nevet viseli és a szintén érdekes címet kapott QWOP című versenyjáték alkotóinak legújabb agyszüleménye. Ebben egy hegymászót irányítunk, de elég érdekes módon. Itt ugyanis nem a nyilakkal vagy az egérrel vezéreljük hősünket, hanem a gyűrűkben található betűk lenyomásával. Ha lenyomjuk az egyik betűt, akkor hősünk azt a gyűrűt próbálja elkapni. Ha viszont elengedjük a gombot, akkor a karakter is elengedi a gyűrűt.



A következő a Sky Island, mely műfaját tekintve egy tipikus platformer. Azonban van a játékmenetben egy nagy csavar. A karakterünk - aki egy sárga valami - nem tud mindent átugrani és ilyenkor mit tehetünk: elforgatjuk a világot. ÉS itt kiderül, hogy ez tulajdonképpen egy 3D-s program aranyos 2D-s köntösbe burkolva. A játék itt érhető el.

A harmadik egy nagyon szép és hangulatos FPS, mely a fejlesztő NPlay szerint a Counter-Strike és a Battlefield játékok elemeit ötvözi, mindezt egy böngészőben. A BeGone tulajdonképpen egy csapat alapú taktikai akciójáték, mely azonban tartalmazza mindazokat a hibákat, amiket nagyobb testvérei. A program futtatásához szükség lesz a Unitiy Playerre, melyet a BeGone honlapjáról lehet leszedni.



A hónap utolsó alkotása az Antimatière címet viseli és egy logikai kalandjáték. A program világában minden lapos és minden egyes dolog illetve élőlény a falon vagy a padlón van kilapítva. A feladatunk, hogy kijuttassuk az embereket az adott szobából egy olyan ajtón, ami szintén lapos. A játék itt érhető el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rágógumi #4
    böngészős játékok.. lol :DDDD azonmeg mi nem lenne free.. rahedli "böngészős" game van..
    btw a girp nagyszivatós :D már 2hete láttam és toltam kicsit de.. :D
  • Loverman #3
    ezekben a cikkekben szinte csak böngészős játékok szoktak lenni, az nem az
  • Stryker #2
    Na és ez ,ami elfut bármilyen platformon és mostanság jött ki:
    Spiral Knights
    Ha végre kiadják a Unity Web Playert Linuxra ,amit épp fejlesztenek ,majd én is
    BeGone-ozok egyet.
  • husi #1
    És ez?

    Battlefield Play4Free delivers state of the art FPS online game action for free! Now in open beta.
    http://battlefield.play4free.com

    Vagy akár ez bár ez böngészős:
    http://www.lordofultima.com