Ötvös Tibor

Számos újdonságot tartalmaz majd a PC-s Fable III

Hamarosan elméletileg végre a PC-s játékosok is kezük között tarthatják a Fable III PC-s verzióját, mely a konzolos társához képest számos újdonságot tartalmaz majd.

Először is - a sorozat történetében először - a játék indításakor beállíthatjuk a nehézségi fokot. Ennek oka, hogy bár a játékot úgy tervezték, hogy azt mindenki végig tudja játszani, a rajongói visszajelzések alapján túl könnyűre sikeredett és ezért aki nagyobb kihívásra vár, az megkaphatja. Ezen felül teljesen átdolgozták az irányítási rendszert is.



A legnagyobb újdonság azonban az, hogy a számítógépes változatban megjelenik az FPS mód is, ami új "szemszögből" mutatja meg a játékot. Jó hír lehet az X360 tulajoknak, hogy Josh Atkins, a Lionhead dizájnere a fenti bejelentésekhez hozzátette, hogy "nem elképzelhetetlen, hogy eme extrák egy letölthető DLC formájában a konzolos verzióban is megjelennek."

A Fable III május 20-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • narumon #10
    Szerintem ez teljesen szubjektív. A FableII - FableIII nálam az a játék ami miatt többek között konzolt vettem. Részemről ha minden játék csak ennyire lenne "szar" akkor nagyon boldog lennék, de sajnos alig jelenik meg évente 1-2 értékelhető játék.
  • narumon #9
    Kellően alacsony áron én vevő lennék rá. Ama néhány konzolos játék közé tartozik amit szívesen látnék a polcomon.
  • dronkZero #8
    Molyneux amióta szabad kezet kapott, olyan unalmasan szar játékokat gyárt, hogy az valami bődületes. Bullfrog időszakban gondolom még meg merték neki mondani, hogy melyik ötlete szar, jelenleg meg gondolom ha fingik egyet, öten rohannak oda elemezni az aromáját... Vagy a fasz tudja, de amióta Lionhead, azóta nem volt igazán értékelhető dolog... B&W-ok is unalomba fulladtak, a Fable1 is, a Movies soha nem is volt játék, és a jelek szerint ez is unalmas. Kiégett a faszi, vagy valami ilyesmi.
  • Hoz_Hun #7
    Ezt a játékot karácsonyra kaptam és az első olyan konzolos játékom amit NEM vittem végig. 3 óra után viszatettem a polcra és azóta se nyultam hozzá. Mondom ezt úgy hogy a Fable 2 kétszer is végigvittem. Ezt nem is akarom bővebben kifejteni...
  • Seth #6
    A komoly királyság menedzsment kimerül a boltok,épületek felvásárlásában, a felhalmozott tőke kincstárban számolgatásában. Rohadt unalmas,ahogy a történet is
  • xido #5
    azért ebbe komoly királyság managelés is van a háttérben,szóval nem hiszem,hogy csak a 8 patkány ütés a szintemelés,hanem más gazdasági stratégia kidolgozása..
  • Frosty01 #4
    jo én itt végeztem a molyneux féle fablefossal, mostantól nem érdekel, nem fog érdekelni és azt is elfelejtem h érdekelt. a k...va any..kat!
  • KRTuning #3
    hát ha azt nézed hogy egyáltalán nem volt biztos a megjelenés se, nem olyan vészes az...
  • zorrobomber #2
    hamarosan=2 hónap? :S messze van az még...
  • Tinman #1
    "és ezért aki nagyobb kihívásra vár, az megkaphatja. "

    Nem kettőt kel ütni a patkányba, hanem 4-et... hardon 8-at.

    Jujjjdejó!

    "Ezen felül teljesen átdolgozták az irányítási rendszert is"

    Vicces is lett volna, ha meghagyják a konzolos irányítást...