Ötvös Tibor

Korhatáros Fable 4-et akart készíteni a Lionhead...


...de a Microsoft inkább a Fable Legends mellett tette le a voksát.

A Fable harmadik részének sikere után nagyon nagy meglepetést okozott a Lionhead, mikor nem a negyedik fejezetet jelentették be, hanem a Fable Legends fejlesztését kezdték el. A 75 millióba fájó projektet végül nem adták ki és be sem fejezték, ráadásul a csapat is lehúzta a rolót. Most azonban kiderült, hogy a fejlesztők eredetileg a Fable 4-et akarták megcsinálni, melyet az eddigieknél jóval brutálisabbra és sötétebbre hangoltak.

"A késői viktoriánus korszakot céloztuk meg mely sokkal sötétebbnek ígérkezett mint Verne bármely története" - árulta el John McCormack, a Lionhead egykori művészeti vezetője, melyből repülő autókra és hasonló, érdekes eszközökre tippeltünk. "Sokkal sötétebb és brutálisabb lett volna. És mivel a legmagasabb korhatárt céloztuk meg, így lehettek volna benne prostik és végre igazi humor is. Éppen ezért nagyon jónak tartottam az egészet és mindenki más is nagyon várta a munkát."

A helyszín Bowerstone, ami a korabeli Londonra hasonlított és Hasfelmetsző Jack mellett Dr. Jekyll is rótta az utcákat. Mindez nagyon érdekesnek tűnt, de a Microsoft nem így látta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • takysoft #1
    Sajnálom, érdekelt volna.
    Nem szeretem az MMO-kat, akkor se játszottam volna a Legends-el, ha kijön.