Ötvös Tibor

Duke Nukem Forever multi részletek

A tegnapi trailer után most újabb információk érkeztek a Duke Nukem Foreverről, melyek ezúttal a multiplayer részt érintik.

A Duke4Net értesülései szerint a játékban 4 multis mód lesz. Az első a Capture the Babe címet viseli és ez tulajdonképpen csak annyiban különbözik a megszokott zászlós módtól, hogy itt egy lengén öltözött hölgyeményt kell majd megszerezni a csapatoknak. Annyi nehezítés van benne, hogy az ellenfél nője megpróbálhat elszökni tőlünk és ilyenkor egy laza kis pofonnal kell megnyugtatni őt.



A maradék három is a szokásos: Dukematch, Team Dukematch, Hail to the King (King of the Hill itteni megfelelője). A hírek szerint az alapjátékban 10 térkép lesz, melyek között lesz olyan, mely a Duke Nukem 3D-ben már szerepelt. Ilyen lesz a Dukeburger, melyben miniatűr Dukeok harcolnak és ilyenkor a fegyverek sebzési ereje is lecsökken 10 százalékra.

Egyes pályákon lesznek jetpackek is és számos fegyver is. A játékos egyszerre csak kettőt hordhat magánál, így alaposan meg kell gondolni, hogy az adott térképen melyiket érdemes megtartani és melyiket nem. Visszatér a Holoduke is, de ezen is fejlesztenek. A Duke Nukem Forever május 6-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • fery02 #15
    Ebben az esetben szomorúbb a hozzáállásod...
  • dronkZero #14
    Nyasgem, faszfej:
    Steam profilom
    És ez csak a Steam.
  • Skynet #13
    Lehetne akármilyen extragiga új mód akkor is warezolná,tipikus üres ugatás...:)
  • dronkZero #12
    Csak ha le is lehet lőni.
  • dronkZero #11
    Ja, mert téged megkérdeznek, hogy milyen játékmódokat szeretnél, amikor megveszed, ugye? Az én ötleteim is KIZÁRÓLAG azért nem kerülnek bele, MERT warezolom, természetesen.

    Istenem, mekkora segg vagy...
  • Zolivok #10
    hülye v te
  • Jude666 #9
    Akkor is az a kepcsör dö suna, az jól hangzik
  • Mcsiv #8
    hidd el, szerintem örülnének a fejlesztők, ha feltalálnál számukra valami ígéretes és egyedi játékmódot. A project szempontjából egy kis késés már nem jelentene semmit se. Jaa, hogy te úgy is leszeded torrentről, akkor nem szóltam;)
  • dronkZero #7
    Hát, mondjuk épp azért lenne forradalmi, mert MÉG nem létezik. Definícióból adódóan... Ugyanígy valóban, az összes már létező játékmódot már valamikor feltalálták, amit meg még nem, azt nyilván nem is ismered.

    Rád sem sűrűn mondják, hogy zseni vagy, ugye?
  • RecoPhile #6
    Mintha létezne olyan, hogy forradalmi mód.... :D Már összes módot feltalálták jó pár éve és nem láttok változást következő évekre sem, hogy új játékmódok lennének.

    Én mondjuk kíváncsi lennék, hogy van-e lesz-e co-op mód ebben a játékban, mert DN3D-ben volt... és eléggé cink lenne ha ebben nem lenne....