Ötvös Tibor

Raiden akcióba lendül


A főbb szereplők már megmutatták magukat mozgásban a Mortal Kombat legújabb részéből, most pedig a villámisten Raidenen a sor.

Raiden számos új mozgást kap, de szerencsére minden ismertebb mozdulata (teleport, villámlövés, repülés) is visszatér. Ráadásul a hamarosan megjelenő új részben ő lesz a sztori főszereplője is. A fő sztori szerint a villámisten az első Mortal Kombat versenyen épp Shao Khan ellen harcol, amikor kap egy üzenetet a téren és időn át egy felsőbb hatalomtól. Ezt az új értesülést (mely a jövőjét komolyan befolyásolja) kell felhasználnia, hogy elkerülhesse a Motral Kombat: Armageddon eseményeit.


A korábbi hírek alapján már ismerjük a végleges szereplőgárdát is. Íme a lista: hao Khan, Sonya Blade, Cyrax, Scorpion, Sub-Zero, Sektor, Reptile, Mileena, Jax, Kung Lao, Shang Tsung, Stryker, Kabal, Quan Chi, Kitana, Johnny Cage, Nightwolf, Ermac, Sindel, Noob Saibot, Smoke, Goro, Liu Kang, Sindel, Raiden.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #7
    :DDDD bar nekem is valami ilyesmi pergett le a lelki szemeim elott...
  • dronkZero #6
    "A fő sztori szerint a villámisten az első Mortal Kombat versenyen épp Shao Khan ellen harcol, amikor kap egy üzenetet a téren és időn át egy felsőbb hatalomtól."

    ÜtésütésütésütésFELÜTÉÉÉS! Ugrásrugás PITTY PITTY.
    -Várj egy picit, Shao!- teló elővesz
    -Önnek egy új transzdimenzionális üzenete van. Az üzenet meghallgatásához tárcsázza a 120-as számot. Az ünzenet küldője: Felsőbbrendű hatalom. Az üzenet időpontja:...
  • ffxi #5
    Nálam normális esetbe Mileena testétől ill Sonya-től áll fel :P
  • kissssss #4
    ÚRRR ISTEN :-DDDDDDDDD
  • Rage47 #3
    Raiden a legjobb
  • mg1992mg #2
    xDDDD Curse, te egy állat vagy :D :D

    Amúgy jó kis játék lesz, csak jöjjön PC-re.
  • curse #1
    utalom a mortal kombatos videokat, mindig felall toluk a faszom :(