Ötvös Tibor

Nem lesz multi a Saints Row: The Thirdben

Pár napja érkeztek friss infók a Saints Row: The Third címet kapott harmadik részből, de a THQ máris újabb érdekességekkel szolgált.

Először is megjelent az első kép a játékból, melyen épp a Luchadores csapatát láthatjuk teljes felszerelésben. A banda leginkább kábítószerek terjesztésével foglalkozik és leginkább a közelharci fegyvereket részesítik előnyben. A másik érdekesség pedig, hogy a Volition szerint a játék nem tartalmazza majd a megszokott multis módokat.



Ennek oka egyszerű: a fejlesztő saját felmérése szerint a játékosokat nem nagyon érdekelték ezek a lehetőségek. Az eddig megjelent két Saints Row játékban is volt multiplayer, de ezek nem voltak túl népszerűek. A rajongók a megszokott Deathmatch és Capture the Flag típusú lehetőségek helyett a ko-op módot látnák szívesen és ezt meg is kapják a harmadik részben.

"Minden egyes küldetés játszható lesz ko-op módban" - állítja a Volition stábja. "A társunk bármikor be- illetve kiszállhat az akcióból." A Saints Row: The Third még az idén megjelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • fery02 #5
    Jó, de meg is lennének a körülmények, hogy mondjuk haverokkal lan-on nyomjátok? :)
  • IMYke2.0.0.0 #4
    :)))))))
    Most kifejezetten annak örülök, hogy lesz benne Cooperative mód, s ehhez nem kell net.
    Persze, otthoni net hiánya...
  • Tinman #3
    Dettó :-))))
  • fery02 #2
    Valamiért már a cím olvasásánál eszembejutott, hogy te valószínűleg írni fogsz ide és lám, pont az első hsz a tiéd. :)
    Azt is gondoltam, hogy örülni fogsz neki.
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Na, ennek a hírnek még jobban örülök. Nem mintha a közelemben lenne ráérős játék őrült, de a lehetőség többet ér, mint a multi.