Ötvös Tibor

Idén nem jelenik meg?

Számos olyan cím van a játékvilágban, melyekre már hosszú-hosszú ideje várunk. De a Duke Nukem Forever és az Alan Wake példájából kiindulva ezeket előbb vagy utóbb meg is kapjuk majd - ám a most felsorolt játékok szinte biztos, hogy az előzetes jelzések ellenére idén nem jelennek meg.

Itt van mindjárt elsőnek a BioWare hosszú ideje készülő MMO-ja, a Star Wars: The Old Republic. A program már évek óta készülget, aztán kapott számos megjelenési dátumot, melyeket folyamatosan eltologattak. Jelen állás szerint valamikor szeptember környékén jelenik meg a program, de az elemzők szerint a kiadó inkább december környékére tartogatja a The Old Republicot. Akkor azonban elég nagy lesz a tumultus, így ha szeptemberben valóban nem jön a játék, akkor a legvalószínűbbnek a 2012. januári időpont tűnik.



A felsorolásunk második szereplője a szintén régóta készülő Max Payne 3, melyről már hónapok óta semmit nem hallani. Pedig a rajongók érdeklődve fogadták a megújult (vagy inkább megöregedett) főhős ötletét és a megváltozott képi világot is. Ám a jelek szerint a Take-Two ismét eltolja a megjelenést. Először 2009-re ígérték, majd 2010-re és jelen pillanatban az idei év vége van belőve premiernek. Ám a kiadó napokban nyilvánosságra hozott 2011-2012-es megjelenési listájában nem szerepel a Max Payne 3, így valószínű csak jövő áprilisa után találkozhatunk hősünkkel.

Utolsó előtti szereplőnk a Ubisoft gondozásában készülő Ghost Recon: Future Soldier, melyről bejelentése óta szinte semmit nem halhattunk. Bár a kiadó szerint áprilisban megjelenik a játék, de mivel a tavalyi E3 óta semmit nem láthattunk belőle, így ez elég valószínűtlennek tűnik. Sokkal nagyobb az esélye egy 2012-es megjelenésnek, hiszen a kiadó most az új Assassin's Creedre és a hamvaiból feltámadt I Am Alivera koncentrálja minden erejét - és emellett készül az új Splinter Cell is.



A felsorolás utolsó szereplője a Silent Hill: Downpour, melyet eddig csak trailerekben láthattunk, egy esetleges játszható demó még sehol nem bukkant fel - még az újságírók is csak a fejlesztők beszámolói alapján alkothattak véleményt a játékról. A Konami szerint a játék a nyáron megjelenik, de ennél sokkal valószínűbb egy Halloweenhez közeli októberi megjelenés. De mivel hónapok óta nagy a csend a játék körül, így talán csak év végén vagy jövő év elején lát napvilágot a program.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zolivok #13
    ÁLLJ Idén nem jelenik meg?
    2011. március 16. 17:50, Szerda - Ötvös Tibor OK GO!
  • Zoliz #12
    Ez a Max Payne 3 (a képek alapján) már fényévekre van a klasszikus 1-2 résztől, hát ideje átgondolniuk, hogy visszatérjenek -e a gyökerekhez. Jól tennék ha törölnék vagy újrakezdenék a projektet és egy IGAZI Max Payne-t alkotnának nem egy felejtős TPS-t.
  • knightbali #11
    Nagy bajok lehetnek a Max PAyne körül, ha ennyire halogatják a dolgot.
  • cateran #10
    Jaja, kodosen remlett a dolog:) Valami olyasmi volt hogy ME3 elott es lehetoleg GW2 elott vagy rosszabb esetben nagyjabol egyidoben...bar ezek csak spekulaciok voltak. 1000 forumot olvasgatva keverednek a dolgok 1 ido utan:D
  • Ender Wiggin #9
    Igen, sokkal szánalmasabb, mint ferdíteni a magyar nyelvet. Nem tudom hová lehet még lealacsonyodni újságírás címén.
  • N1ggA #8
    Azt mondták hogy 2012 fiskális év, de 2011 naptári. Szóval 2011 április 1-től 2011 dec. 31-ig bezárólag.
    De most azt is nyilatkozták, hogy valószínűleg (azaz biztos) nem fog kijönni az első negyedévben, azaz legkorábban július 1
  • Bhalage #7
    remélem star wars esetén akkor adják ki, amikor úgy látják, hgoy kiadható és rift sabilitású és bugmentes játékot adnak ki.
    tök mindegy hgoy decemberben v tavasszal.
  • lammaer #6
    Egyetértek.
  • Loverman #5
    Max Payne ne is jelenjen meg soha, ha nem a Remedy csinálja
  • Loverman #4
    ebbe belekötni elég szánalmas