Ötvös Tibor

Saints Row: The Third infók

A THQ újabb információkat csepegtetett el a Saints Row: The Third címet kapott játékból, mely sok tekintetben változtat az eddig megszokottakon.

A játék egy bankrablással nyit majd, melyet a Third Street Saints (azaz mi) követ el. A tervbe azonban hiba csúszik és pár perccel később már a Szindikátus furgonjában találjuk magunkat, hiszen az ő pénzintézetüket próbáltuk meg kirámolni. Velünk "tart" két ismert arc is Johnny Gat és Shaundi személyében, akik segítségével sikerül megszöknünk. Így jutunk el Steelport városába, ahol az első időszakban tartózkodunk majd.



Itt rögtön négy ellenséges bandával kell megküzdenünk. A Morning Star a tipikus öltönyös gonosztevőket vegyíti, akik mesterlövészpuskákkal és gépfegyverekkel támadnak. A második a Luchadores, akik a helyi drogkartellt képviselik és inkább a közelharcban járatosak. A Deckers a high-tech zseniket gyűjtötte össze, míg a STAG egység a helyi rendőri alakulat fedőneve.

Újdonság lesz, hogy megjelennek a fejleszthető fegyverek. Egy sima gépfegyverre például rakhatunk gránátvetőt vagy célkeresztet is és így már nagyobb hatásfokkal bír majd. Ráadásul ezek után nem kell végignéznünk a különböző animációkat, hiszen egy gomb lenyomásával felgyorsul a folyamat (például nem szórakozunk az autó zárjával, hanem betörjük az ablakot).

A Saints Row: The Third még az idén megjelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #2
    Várjuk erősen :-)
  • IMYke2.0.0.0 #1
    De jó lesz:

    "Saints Row: The Third was officially announced in March 2011, with a planned release in late 2011 for the Xbox 360, PlayStation 3, and [b]Microsoft Windows platforms[b]." (WIKI így tudja.)