Ötvös Tibor

Még elkészülhet a Counter-Strike 2

Tavaly januárban számoltunk be arról, hogy a kultikus Counter-Strike rajongók petíciót fogalmaztak meg a Valve felé, melyben követelik kedvencük folytatását.

Eddig nem nagyon történt reagálás eme kérvényre, ám a Game Developers Conferencen a Valve vezetője, Gabe Newell ugyanis elárulta, hogy "először a Portal 2-t és a DoTA folytatását kell befejeznünk és csak utána foglalkozunk a Counter-Strike sorozattal." Majd a közönség azon kérdésére, hogy "ez mégis mikor lesz?" a válasz egyszerű volt: "Azt nem árulhatom el."



A Counter-Strike (röviden CS) egy taktikai, belső nézetű akciójáték (FPS), melyben a fő hangsúly a csapatjátékon van. Az első bétaverzió 1999. június 19-én látta meg a napvilágot a Half-Life modifikációjaként. Az 1.0-s verzió után a Counter-Strike mint önálló játék is megjelent. A játék legújabb változata a Counter-Strike: Source, ami a Half-Life 2 motorjával működik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tttttom #17
    Bocs, de jó okkal nem codozok. :D CoD-ba is csak a singlet vittem végig mindig. :)
  • nyuny01 #16
    Az első pont amit leírtál az nem a játék hibája,hanem sajnos ez a magyar mentalitás!Kerüld el messzire a magyar szervereket vicc az egész!Amúgy ez Cod-ban is így van,nem tudom mikor játszottam utoljára itthoni szervereken,de nem is hiányzik a rinyálás!Érdekes módon külföldi játékosok tudnak értelmesen játszani egymással csak mi nem!
  • kanduhr #15
    Talán nem kellett volna trollkodni, és nem vágják hozzád, hogy gyökér vagy. Amiket utána leírtál, az meg kb minden multis játékra érvényes. Nem a játék a szar, hanem azok a játékosok, akik csalnak.
  • armageddon666 #14
    1. cod
    2. cod
    3. cod
    4. játékfüggetlen
    5. vélemény
    6. nyilván nem értesz hozzá :)
    7. más kategória. kb. LFS vs NFS összehasonlítás :D

    egyébként nagyon jó érvelés volt a CS ellen :)
  • tttttom #13
    Voltam egy csomó mixen és waron azokon jól éreztem magam. :) 10 esetből 7-szer amikor tisztességes volt az ellen és a saját csapatom. :) Csak sajnos már azok a körök már feloszlottak. :(
  • tttttom #12
    Ez egy fórum drága barátom. :) Ha nem tetszik nem kell elolvasni a véleményemet. Amúgy, hogy miért tartom fosnak a CS-t az alábbi okaim vannak rá. :)

    1. Elegem van már abból,hogy 12 éves kis pöcs n00b kockák folyton bepofáznak, hogy a k*rvaanyád, ha lelövöm őket és még nekik áll feljebb, ha vissza merek szólni. :)
    2. Elegem van a csiterekből. A steamen is annyi csiter van már mint a nonsteamen...A Valve meg aztán fosik az egyszerű/tisztességes játékosra, hogy ne legyen annyi csiter.
    3. A kibugolós buzikat se szeretem. :)
    4. 2 év után nekem már burnoutom lett majdnem a cs-től.
    5. Ezért nevezem a CS-t fosnak ezentúl. :)
    6. A cfgs zsiványokat se szeretem akik szépen átfirkálják a szaros rétjüket 25000-ről kisebbre, hogy szinte sérthetetlenek legyenek. Hiába van amx a legtöbb szerón ami eredetileg kiszúrná a rates noobokat, de hát hiába szúrja ki ha egyszer a buzi cfg-sek úgy firkálják meg a csitjüket, hogy az szinte kijátszhatatlan már lassan az amx számára is...Nem feledkezve meg a cfg-be beépített aimról sem...Szóval kb. 2 évig nyomtam ezt a gamét.(2007-2009) Akkoriban amikor elkezdtem a játékot nem volt pedig elkúrva a játék mint most...Na de ennyit a véleményem megindoklásáról.
    7. Amúgy meg ArmA 2-ni szoktam a CS helyett amibe érdekes, hogyhogy nincsen szinte egy darab csiter se.

    Szóval ennyit rólad, hogy te vagy a gyökér, mert kitartasz ilyen elfuserált kaki game mellett...:)
  • Zolivok #11
    hl ep 3 at ne várjatok...
  • viasz #10
    Amatőrként LAN partykon játszogattun a CS valamelyik verziójával(mindig ami épp volt).
    Itt a hozzászólásokat olvasva, jót mosolyogtam, milyen különbségek vannak 1-1 verzió közt, és én meg azt hittem, hogy kb. a grafika, meg a motorja más :))
  • Mcsiv #9
    nekem az 1.5 marad a kedvencem, illetve még az 1.5 idején/kezdetekor fennálló magyar scene, ami most van már ilyen téren, az vicc kategóriás csak
  • galocza #8
    pedig cs-bb, mint az 1.6. én azért tértem át cs:s-re, mert engem sokkal jobban emlékeztetett a régi verziókra (1.0-1.3), mint az 1.6.