Ötvös Tibor

Három újabb Need for Speed: Hot Pursuit DLC csomag várható

Eddig egy DLC jelent meg a számos helyen 2010 legjobb autóversenyének választott Need for Speed: Hot Pursuithoz.

Ám ez hamarosan megváltozik, hiszen az Electronic Arts a mai napon bejelentette, hogy hamarosan újabb 3 csomag lát majd napvilágot, melyek új játékmódokat és új autókat kínálnak majd. Az első az Armed and Dangerous címet kapta és február 22-től lesz elérhető.

Ebben a csomagban a versenyzők két teljesen új játékmódot próbálhatnak majd ki. Az egyik a Most Wanted, melyben egy teljesen nyitott világban csapnak össze az illegális versenyzők és a rendőrök. A második az Arms Race, melyben minden versenyző különböző fegyvereket kap és annak segítségével kell kiharcolnia az első helyet.


A második DLC a Lamborghini Untamed nevet viseli és gondolom ebből mindenki kitalálta, hogy mely autó kapja itt a főszerepet. A bejelentés szerint a Lamborghini Diablo SV, a Lamborghini Countach LP5000 QV és a Lamborghini Sesto Elemento mind a versenyzők mind a rendőrök oldalán használható lesz. A DLC március 1-én jelenik meg.

A harmadik és egyben utolsó DLC neve is önmagáért beszél: Need for Speed Hot Pursuit: Porsche Unleashed. Ebben a csomagban a Porsche gépei kapják a főszerepet (Porsche 911 Turbo - 1982 -es kiadás, Porsche 959 és 911 Speedster) és 10 új verseny is elérhető lesz. Az utolsó csomag március 8-án válik elérhetővé. Sajnos azonban - jelen állás szerint - PC-re egyik sem jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    És vajon az NFS:HP támogatja már a kormány perifériát? Mert konzol kontrollerrel autózni nem kicsit gáz.
  • Szefmester #2
    Legyen már egyszer végre egy Need for Speed: Soapbox derby nevű játék. Ott ez a fizika és játékmenet tökéletes lenne. Nem lenne benne sok erőszak. Nem nevelné a kölköket arra hogy ne tiszteljék a sündőrséget, és mégis egy élvezetes játék lenne. Sőt akár a kiskocsikat még optikaituningolni is lehetne, vagy akár rommá törni. Nem kell drága licenceket venni. :)
  • IMYke2.0.0.0 #1