Ötvös Tibor

Február 25-én jön a Painkiller: Redemption

A People Can Fly először 2004-ben jelentette meg a kicsit "komolytalanabb" FPS-ek rajongóinak készült Painkillert, melyben a Menny és a Pokol harcát vívhattuk meg.

A program kirobbanó sikert aratott és eddig két kiegészítőt és egy Resurrection címmel ellátott mellékszálat kapott az elmúlt 7 évben. Mindenesetre a fejlesztők továbbra sem feledkeznek meg a játékról és hamarosan jön az újabb kiegészítő csomag. Az eredetileg modnak indult Painkiller: Redemption új pályákon új ellenfeleket kínál majd.A február 25-én megjelenő kiegészítőben ismét a Menny és a Pokol közötti harcokban vehetünk részt és ezúttal a két főszereplő, Daniel és Belial egyesíti erőiket a harcokban. A bejelentés szerint 6 új pálya lesz a csomagban, melyeken több mint 6 ezer ellenfél tör majd az életünkre. Ezek között lesznek ismerős arcok és teljesen új karakterek is.

Ráadásul új és minden eddiginél őrültebb fegyvereket is kapunk, melyekkel öröm lesz az irtás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #4
  Mivel az eredeti csapat már nem foglalkozik a projekttel, így be kell érni az 5-öd rangú replikákkal, amatőr modokkal. Az első kettő fejlesztői egyrész megörvendeztettek a Gears Of War-ral, másrészt a Painkiller hagyományokat tovább gondolva kijöttek a Bulletstormmal.
 • Bulics #3
  ...mint ahogy a kommenteken látom most is sokakat lázba hozott!
 • Bulics #2
  Nemtudom miért nem folytatják rendesen a Pain-t. Ez a legutóbbi ressurrection ha nem lett volna igénytelen meg tiszta bug nagyon jó lett volna mert egy csomó jó ötlet volt amúgy benne. Kár hogy ilyen amatőrök folytatgatják csak. Mindenkinek eladják a jogokat és egyre sz*rabb játékok jönnek amíg egyszer csak elfogy az eredetiből származó hajtóerő és a kutyát nem fogja érdekelni a sorozat.
 • Lost Lont #1
  Kezd unalmassá válni, hogy minden modot kiemelnek. Az eredeti az etalon volt hangulatilag. A Battle out of Hell már egy fokkal primitívebbre sikeredett, inkább tényleg csak a hentelésre mentek. Az Overdose, amit már külön csapat csinált, ahhoz képest, hogy nem is kiegészítőnek indult, korrektre sikeredett, és mint önálló szál, megállja a helyét.
  De aztán jöttek a hírek, hogy húúú jön a folytatás, PK 2, hopp, mi lett belőle? Mindenki elsunnyogta és valami Resurrection néven kiadtak még egy kiegészítőt (ennyit a gold meg black edition "teljességéről").
  Most pedig hat pályát akarnak eladni kiegészítő néven? Na ne. Ráadásul ez pályánként körülbelül ezer fős darabolást jelent, ami még az eredetiben található nagy pályákon is több, mint háromszor túltesz (300 fő kiiktatása).

  Mi volt az eredeti? Doom (FPS) és Diablo (Menny kontra Pokol) átmenet.
  Mik ezek az új részek? Space Invaders 3d-ben, több fegyverrel, gyorsabb tempóban és 500-szor annyi ellenséggel... :D