Ötvös Tibor

Hibátlan lesz a Call of Duty 8

A jelek szerint az Activision berkeiben is következményekkel járt a Call of Duty: Black Ops PS3-as bughalmazának botránya.

Mint ismeretes, a Sony gépének tulajdonosai kifogásolták, hogy az ő változatuk hemzseg a hibáktól és úgy érzik, hogy ők tulajdonképpen egyszerű béta-teszterek, akik fizettek azért, hogy eme bakikat felfedezzék. Mindenesetre a dolog nagyon messzire jutott, hiszen a petíció mellett az angol Gamer's Voice nevezetű szervezet az 1979-es Vételi Egyezmény megsértésére hivatkozva feljelentette az Activisiont, mert szerintük a Call of Duty: Black Ops PS3-as verziója megszegi eme egyezményt.

Tegnap viszont megjelent egy Sledgehammer Games álláshirdetés, melyben olyan tesztelőket keresnek, akik csak a nyolcadik Call of Duty játék hibáit keresnék meg. A hivatalos szöveg szerint "a jelöltek segítenek a Seldgehammer Gamesnek, hogy egy 95 százalék feletti értékelést elérő, bug-mentes Call of Duty játékot alkossanak meg, mely találkozik a mai játékosok magas elvárásaival."

Már csak az a kérdés, hogy a csapat vajon valóban a Modern Warfare harmadik részén dolgozik vagy egy új irányba viszik el a franchiset.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dronkZero #14
    Ja, mi nem várunk mindenféle érdekvédő szervezetekre, akik kinyalják a seggünket, hanem megoldjuk magunknak: megnézzük a warezt, aztán eldöntjük, hogy ér-e pénzt.
    Ez ilyen. Tudatos vásárló vs konzumidióta.
  • Ender Wiggin #13
    Hibátlan, azaz bugmentes. Ez nem jelenti azt, hogy jó is. Értelmezzünk szöveget.
  • shaddam #12
    Ja az okos pécések meg lewarezoljáK aztán utána meg fikázzák.
  • RecoPhile #11
    buta vagy. konzolosok úgy is megveszik, mert annyira király játék.
  • BaSSeR #10
    Ez akkor azt jelenti, hogy nem fog megjelenni?:O
  • dzsagon #9
    a sokmillió barom mégis pénzt ad érte
  • richard45 #8
    "Hibátlan lesz a Call of Duty 8"

    HAH jó szöveg, gondolom olyan szinten lesz hibátlan mint a blek opsz, ami olyan überfaszán van optimalizálva hogy még low grafikán is kifagyasztja a gépet, úgyhogy a jó édes anyukájukat nézzek ezzel az igénytelen rókabőrrel hülyének. Kiváncsi vagyok meddig húzza még az activision a codal mert ha továbbra is ez a "fantasztikus" minőség fog dominálni a sorozat életében akkor cudar idők fognak jönni az acti háza tájára, bár amig ott a WOW meg a Starcraft, addig még be vannak biztositva, de ki tudja mit hozz a jövő.
  • Jude666 #7
    Már miért optimalizálnák grafikát?
    Eszük ágában se lenne.Tudod, a pécéiparnak ebből van az egyik legtöbb bevétele, hogy a kis Pistike folyton azzal nyaggassa apukáját 2 évente, hogy "EGY ÚJ KÁRTYÁTAKAROKAPAAAA!
  • Nethyrrea #6
    egy észrevételem tuti lenne:

    OPTIMALIZÁLNI A GRAFIKÁT

    sokkal több helyet foglalt a black ops mint mondjuk a modern warfare 2, látszólag olyan forradalmi újításokat nem is tartalmazott, mégis, míg a mw2-t max grafikán is jobbára akadás nélkül tudtam tolni, a black ops még 1024-re levive közép-alatti beállításokkal is játszhatatlanul szaggatott....
  • opeca #5
    Kis ízelítő amikor optimalizálatlan, rosszul portolt játék jön pécére, ugye milyen jó érzés?

    De milyen érdekképviselete van már a PS3-nak. Feljelentik, meg vételi egyezmény megsértése:)