Ötvös Tibor

3D-s támogatással jön a PC-s AC: Brotherhood

A számítógépes játékosok már megszokhatták, hogy a Ubisoft kisebb-nagyobb késéssel jelenteti meg PC-re a sikercímeit.

Így volt ez az Assassin's Creed első és második részével is és így van a Brotherhood alcímet kapott epizóddal is. A konzolos rajongók már tavaly megkapták a maguk verzióját, de a számítógépes játékosoknak még mindig várniuk kell a programra. Cserébe viszont a kiadó extra tartalmakkal kedveskedik számukra.



Az Assassin's Creed: Brotherhood támogatja majd az Nvidia 3D Visiont és az AMD féle Eyefinity technológiát is. Továbbá lehetőségünk lesz egyszerre több monitort is rákötni a gépünkre és így teljes panorámában nézhetjük az olasz táj szépségeit. Sajnos a jelek szerint a kiadó nem tudja tartani a februári megjelenést és a napokban úgy nyilatkoztak, hogy "április előtt" jelenik meg a játék.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • HENCIG #6
    Jézus! Ez mekkora szar!
  • Atkamon #5
    Az NVidia 3D vision-jéhez kell külön monitor meg szemüveg.
  • Balumann #4
    Ez a 3D támogatás így mit jelent a játékoknál PC-n? Már nem tudom hány éve szinte minden játékot lehet 3D -ben játszani. Nvidiasoknak alapból az nvidia driverben beállítható, de iZ3D driverrel bármilyen videókártyával működik és jobban testre is szabható, és támogat mindent. Jelent valami újat ezen kívül? :/
  • Atkamon #3
    A CDG nem mondható pontos forrásnak, mivel a hivatalos fórumon megmondták, hogy ne hallgassunk egy bolt kiírására sem, mert még mindig nincs hivatalos megjelenési dátum.
    Amúgy itt vannak képek a PC verzióból.
  • Jude666 #2
    fajansz akkor már csak 3d cuccok kellenek hozzá amiket beszerezhetek párszázer forntitért és kész a teljes öröm : )
  • xido #1
    Cdgalaxison már hetek óta március 25.-i dátum van kint,szóval a csúszás csak annak okoz szívrohamot,aki burokban él és nem követ minden forrást..