Ötvös Tibor

5 millió felett a Medal of Honor és a Hot Pursuit eladásai

Az Electronic Arts kifejezetten jó évet zárhatott le december 31-én, hiszen 2010-ben számos sikerjátékkal gyarapodott a kínálatuk.

Ám ezek közül is kiemelkedik a kezdetben elég vegyes fogadtatásban részesült Medal of Honor is, mely végül év végére átlépte az 5 milliós eladásokat, ami kimagaslóan nagy eredmény. Főleg egy olyan játéktól, melyet azért nem fogadtak egyöntetűen pozitívan, de mégis sikerült megújítani a megkopott fényű franchiset.



Ugyancsak boldog lehet a Burnout sorozattal hírnevet szerző Criterion, hiszen a Need for Speed: Hot Pursuit is átlépte az 5 milliós eladásokat és ezzel biztosította, hogy továbbra is dolgozhatnak eme sorozatban. Tegyük hozzá, hogy a kiadó legnagyobb sikere a Fifa '11, mely hamarosan eléri a 12 milliós eladást, de nem kell szégyenkeznie a Madden NFL '11-nek sem a maga 5,5 milliójával.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bhalage #6
    ha ennyire dicseritek megnezem majd, az nfsekkel mar nem foglalkozom, mert egy ideje nagoyn elmentek a gagyi szar iranyba (sztem)

    munka utan esti kikapcsolo jatekra most a dead space 2 istenes :D
  • tomcsa4 #5
    Az NFS-t én is megvettem. Nálam abs év játéka, tökéletesre sikerült (99/100).
  • fery02 #4
    Szerintem oskna vannak ezzel veled együtt a világon.

    Én mindenesetre a Hot Pursuitra nem sajnáltam a pénzt. Munka után nagyon jól tud esni egy kis felszabadult, unreális őrjöngés (végre) egzotikus tájakon.
  • IMYke2.0.0.0 #3
    Medal of Honor 2010-ről nem tudtam lebeszélni a személyes ismerősömet. Megvette a Limited Edition-t.
    2 nap múlva majdhogynem a szőnyeg alatt állított be hozzám, és közölte, ezentúl mindig megfogadja a tanácsomat. Multiban nyomta előbb, a Single ismerete nélkül. Aztán a második napon belenézett, és majdnem halálra röhögte magát. Ő mondta így.
    Most közeli barátaira próbálja rásózni a játékot, 'jutányos' áron.
  • Bhalage #2
    egyiket sem vettem meg
  • Jude666 #1
    Pfejjjj.
    Az új Medal of Honorért én egy fillért sem fizetnék
    Kész csoda, hogy elkelt belőle több mint 5M.