Ötvös Tibor

A Steam védelmét használja a Dragon Age 2

Hamarosan megjelenik a BioWare idei első alkotása, a Dragon Age II, melynek Steam-es kiadása a Valve védelmi rendszerét használja majd.

Az Electronic Artsnak idén már meggyűlt egyszer a baja ezzel a rendszerrel - a pazarul sikerült Dead Space 2 kapcsán - és most beavatta a rajongókat, hogy mit is takar majd a védelmi mechanizmus. Először is a program nem kéri majd a lemezt, vagyis nélküle is lehet majd játszani. Nincs korlátozva, hogy hány számítógépre lehet feltelepíteni a játékot.

Azonban van egy megkötés: 24 óra alatt maximum 5 különböző gépre lehet feltelepíteni a Dragon Age folytatását és minden egyes installnál be kell jelentkezni az EA központjába, hogy igazoljuk, valóban mi telepítünk. Végül pedig lehet offline is játszani, de a játék egy adott időpontban ellenőrzi a felhasználói fiókot. Végül pedig a Dragon Age II-ben is benne lesz az EA Release Controllja, mely megakadályozza, hogy bárki a hivatalos premier előtt játszhasson a programmal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bhalage #7
    azt gondolom, hgoy aki nem veszi meg es masolgatni probalja, azt maglyan kene nyilvanosan elegetni
    -egy rajongo
    ;D
  • Zolorado #6
    Szerintem is korrekt védelem.
  • Zolivok #5
    az első kommentben azon van a lényeg hogy a cikk nem teljesen v nem arról szól ami a címe
  • CptObvious #4
    De még így is - lehet csak számomra - kissé félre vezető a cikk. A DA2 nem a Steam védelmét használja, illetve nem csak azt.

    Steam védelmet csak a digitális változat kap, a bolti(lemezes) változat pedig a cikk harmadik bekezdésében említett védelemmel lesz ellátva.
    És szerintem ebből a cikkből ez nem tűnik ki. (Ha csak nem abból, hogy a lemez be nem helyezéséről van ott két szó) Úgy beszél a szerkesztő a DA2 védelméről, mintha az csak Steam-es védelemmel lenne ellátva. Pedig nem. Így eleve a cikk címe is félrevezető, pontatlan. Nem gáz a cikk, csak hiányzik belőle 1-2 átvezető mondat.

    A cikkhez meg annyit, hogy mostanáig ez a legfelhasználóbarátabb védelem, amivel a kiadók szívatják a felhasználókat.
  • Pretorian #3
    Ezt pik-pak feltörik. A release controll meg olyan lolság, amit nagyon egyszerű kijátszani.
  • IMYke2.0.0.0 #2
    Nekünk, pórnépeknek jó ez a két nappal később is megjelenő hír. Nem verseny, tudod...
  • nohea #1
    A digitális (vagyis steames) kiadás a Steam védelmi rendszerét használja...hogy ez milyen meglepő! Egyszersmind szól róla az írás egész első mondata. Gratulálok. Nehéz lehetett a bit-techről így két nappal később átvenni...