Ötvös Tibor

Need for Speed Shift 2: Unleashed információk

Az Electronic Arts sikeresen támasztotta fel a korábban csökkenő népszerűséggel bíró Need for Speed sorozatot. Ennek első lépése volt, mikor megjelentették a komoly szimulátornak számító Shift első részét, mely szép sikert aratott.

Ennek láttán a kiadó zöld utat adott a folytatásnak is, melyet Unleashed alcímmel kereshetünk majd az üzletekben március 25-től. A kiadó már korábban is nyilatkozott magáról a programról, ám a mai napon újabb érdekességek láttak napvilágot. A lista elég impozáns és az első részből kiindulva bízhatunk is a fejlesztőkben.



A fejlesztők átalakítják az első részben debütált sisakkamerát is. A "beleélést új szintre emelő" lehetőség ezúttal sokkal realisztikusabban működik majd, vagyis a fejünk pontosan úgy reagál majd egy-egy eseményre, ahogy azt a valóságban is tenné. Érezni lehet majd a gyorsulást, a fékezéseket, a bukkanókat és minden egyéb, az autóra hatással lévő külső körülményt.

A Hot Pursuitban debütált Autolog nagy sikert aratott, így nem meglepő módon a Shift 2: Unleashedben is visszatér majd. Tehát itt is lehetőségünk lesz az ismerőseinkkel versenyezni, a karrierünk egyes eseményeit közzé tenni, beszélgetni, versenyeket szervezni stb.



"A Shift 2: Unleashed újraértelmezi az autó szimulátorok fogalmát" - áll a közleményben. A bejelentés szerint részt vehetünk a FIA GT1 Világbajnokságán és a GT3 Európai Bajnokságán is, ráadásul valós versenyzők, pályák és autók szerepelnek majd a kínálatban. A karriermódban nem csak "versenyautók" szerepelnek majd, hanem a retro és a muscle kategória is képviselteti magát.

A szimulátorok kedvelőinek jó hír lehet, hogy a Shift 2: Unleashedben lehetőségünk lesz a legutolsó csavarig belenyúlni az autónkba és bármilyen állítás, változtatás komoly hatással lehet a teljesítményünkre. A felhozatal is elég impozáns: a hírek szerint több mint 130 licenszelt autó szerepel majd a kínálatban, melyek között ott lesz a Nissan GT-R GT1, a McLaren MP4-12C és a GUMPERT Apollo is.

A fentieken felül az Electronic Arts azt is bejelentette, hogy a "Shift 2: Unleashed lesz minden idők legjobb autós szimulátora". Március 25-én meglátjuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Razors #10
    Eggyetértek veled sanyicks XD
  • Razors #9
    Úúúrrrr isten, ezek a pojácák kicsit nagyot mondtak!!! XD
    Úgy le vannak maradva mint Líbiában a borravaló!!!
    A Live for Speed már évek óta elérte azt amit ők most akarnak a legizmosabb videokártya erőforrás igényen kiadni!
    Szánalmas!!!! Kb egy 6600 GeForce Go kártyával ami nem is drága, sőt manapság már elavultnak számít, na erre a grafikai teljesítményre lehetne egy NFS Shift grafikai színvonalat hibátlanul teljesítő über realisztikus autós szimet csinálni az LFS fizikai motorjával és láss csodát kész a világ legrealisztikusabb autós szimulátora! Véleményem szerint a szimulátorok (mind 1 hogy arcade vagy real sim) játék is legyen az: minden esetben "mindég minden körülmények között" :) a realisztikus fizikai modellezés a legfontosabb!!!! Iszonyatosan utálom, hogy a gumik nem kopnak a játékokban. Az autó a végtelenségig megy! 400-al belemész egy házba és nem törik szarrá a kocsi.... Itt meg kell hajtsam a fejem a Flat Out készítői előtt. Zseniális a törésfizikája az autóknak, viszont akkor is egy arcade játék, de talán minden idők legjobbja, szerintem az összes NFS egy rakás trágya ezekhez képest. Kíváncsi leszek erre az ígéretre :" minden idők legjobb....." mivan???? Soha nem csináltak számomra korszakalkotót: az most és mindig is az LFS lesz!
  • Fec papa #8
    MEg sem közelítheti a Gridet az a szar.
  • armageddon666 #7
    a shift volt olyan jó, ha nem jobb mint a grid, szerintem.
  • Ender Wiggin #6
    Tibi, játszottál te a Shift-tel, vagy csak úgy hasból mondod, hogy az szimulátor? Az EA az életben nem adott még ki szimet. És tavalyi Hot Pursuit-tal azt is bizonyították, hogy már az árkád részer kategóriában is ultraszar, amit jópénzen tolnak a pofánkba.
    Lecsengett a tuner-örület, nincs több eredeti (az se volt az) ötlet, a GRiD vagy Gran Turismo meg kicsit más minőség. EA húzd le magad a vécén!
  • Grr1234 #5
    MINMEGHALUUUUUUUUNK!
  • Szefmester #4
    Egy reklámmondat " minden idők legrealisztikusabb játéka" a producer meg egy interjúban közli hogy nem akar jobb lenni mint a GT5 mert az már túl technikai, ők pedig inkább a játékélmény szintjén akarnak nagyot alkotni.
  • sanyicks #3
    Ja "újraértelmezi" hogy szimulátornak neveznek egy full arcade játékot :D
  • Woodsnail #2
    hahaha én is kíváncsian várom.
  • bertino #1
    "A Shift 2: Unleashed újraértelmezi az autó szimulátorok fogalmát"

    kivancsian varjuk...