Ötvös Tibor

Mozgásban a Call of Duty: Black Ops First Strike


Az Activision sikerrel helyettesítette az Infinity Ward csapatát, hiszen a Treyarch készítette Call of Duty: Black Ops kirobbanó sikert aratott.

Épp ezért nem meglepő, hogy a csapat már gőzerővel készíti az első DLC-t, mely a First Strike alcímet kapta. A hamarosan (első körben csak X360-ra) megjelenő csomag négy új multiplayer pályát tartalmaz, de mellette kap a zombis mód is új térképet, melyen új ellenfelek is jelentkeznek. Ők pedig a lenti trailerben is látható zombi-majmok.


A Call of Duty rajongók pedig idén is megkapják a megszokott "teljes részt", melyet egyszerre három csapat is készít. A hírek szerint a Modern Warfare 3 egyszemélyes módját a Sledgehammer Games és az Infinity Ward maradéka, míg a multit a Raven Software készíti.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jude666 #5
    Realitásban azért zárójelben megjegyezhetjük, hogy batölfild mindig is "közelebb" volt ahoz a játékhoz amit úgy hívnak "ÉLET"
  • Gyuszopapa #4
    Mármint melyik battlefield,a battlefield vagy a codlefield?Mert a Bad Company 2 csak nevében battlefield a sorozathoz vajmi kevés köze van.Mondjuk játszom vele de egy szar az egész de még így is a legjobb játék a piacon."kirobbanó sikert aratott" ezen nevetnem kell mert az 5 éves korosztály biztos így gondolja de egy komoly felnőtt ember nem játszik ilyen gyermeteg játékkal.
  • bertino #3
  • Dawide #2
    Hát nekem ez a játék hatalmas csalódás volt.Nagyon vártam és kaptun kezért a sok pénzért 1 hulladék sz*rt.A Battlefield ezerszer jobb mint ez a bénaság.
  • BoneHeart #1
    rágják a csontot