Ötvös Tibor

Friss Test Drive Unlimited 2 gameplay


Végre magából a játékból is láthatunk részleteket az IGN.com-nak köszönhetően, hiszen a honlapon megjelent egy Test Drive Umlimited 2 előzetes, mely elég sokat mutat a programból.

A lenti videón például látható főszereplő karakterünk is mozgásban, valamint a felétől egy multis verseny szépségeit tekinthetjük meg. A grafika nagyon szép, az autók mozgásával sincs gond és a jelek szerint számos más elfoglaltságunk is lesz majd a versenyzésen kívül (például szerencsejátékok).


A Test Drive Unlimited 2 Ibiza szigetén játszódik és egy "masszív nyitott világgal rendelkező online verseny" lesz. De, ahogy az első részben, úgy a Test Drive Unlimited 2-ben sem csak a versenyzésről szól az életünk. A játékban a tipikusnak mondható "szegény csövesből újgazdag pénzeszsákká válás" történetét élhetjük át. Lehetőségünk lesz különböző épületeket vásárolni, azokat teljesen berendezni, drágábbnál drágább autókat vásárolni és otthonunkban különböző bulikat tartani. Mindez csak pénz kérdése, melyet természetesen a különböző versenyekből szedhetünk össze.

A Test Drive Unlimited 2 februárban jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kovadam87 #5
    Én játszottam a beta-val és azt kell mondjam, a sziget amit kapunk nem nagy nem szép nincs benne különösebben magávalragadó terület, ház, létesítmény, semmi... az irányítás (remélhetőleg egyenlőre csak a beta betegsége) borzalmas, és nagyon arcade-osra sikerült, a törésmodell röhejes. A rendőrök nem csinálnak semmit, a forgalom nagyon szegényes mindenhol és nincs változatosság kb 6 jármű közlekedik felváltva, és 6-7 autónál több nem jelenhet meg mert ha jön még egy pluszba akkor valamelyik másik eltűnik. A kocsid földúton képtelen gyorsabban menni egy adott mph -nál (nem emlékszem pontosan és nem akarok kamuzni csak azért nem írom hogy mennyinél) az autó hangja nagyon gyérre sikeredett, belsőnézet se nagy szám. Az egész sziget és minden ami hozzá tartozik olyan élettelen bóvli hatást kelt. A beta eléggé optimalizálatlan sokszor laggoltatta a videókártyámat. Az összes versenytípus amiket eddig láttam mind egytől egyig benne volt a TDU 1 ben tehát eddig nagyon fejlesztést nem láttam. A casino sziget pedig inkább simessé teszi az egészet. Én nagyon vártam ezt a játékot de nemtudom hogy fogják megcsinálni igazán minőségire kevesebb mint 2 hónap alatt.. Egy szó mint száz, drukkolok nekik de szerintem epikus failure lesz és emiatt nem lesz egy rendes 3. folytatás ami esetleg már megállná a helyét a 1. rész után.

    TDU1 foreva! :)
  • dzsagon #4
    Huje video. ki az a barom aki külsőnézetben vezet egy autót?
  • KillerBlue #3
    "Nem gáz", hogy az MW korábban jelent meg mint a TDU. Egyébként honnan veszed, hogy ők is lopták?
  • sanyicks #2
    nem gáz hogy az 1 ben is volt már. Amúgy nem a most wantedből, mert abban semmi eredeti nincs, ők is valahonnan lopták.
  • KillerBlue #1
    Azt a sebességmérős cuccot a Most Wanted-ből lopták.