Ötvös Tibor

Előzmény lesz a Modern Warfare 3?

A Call of Duty és az Infinity Ward körül már akkora a keverés, hogy szinte senki nem tudja, most pontosan mi is a helyzet.

Ám a mai pletykák szerint a csapat megmaradt része gőzerővel dolgozik a Modern Warfare harmadik részén, mely ráadásul csak 2012-ben jelenik majd meg. A thisisxbox.com értesülése szerint a Modern Warfare 3 az első rész előtt játszódik majd és főszereplője a második rész egyik legkedveltebb karaktere, Ghost lesz.

A pletykák szerint a játékban végigkövethetjük, hogy hogyan lett Ghost a Taks Force 141 maszkos tagja. Ráadásul ez egyébként már képregény formájában egyszer megjelent és elméletileg azt a vonalat követné a játék is. A forrás szerint számos, az első két részben már látott helyszínen megfordulnánk karakterünkkel, de új feladatokat kapnánk.

Azt azért tegyük hozzá, hogy jelen pillanatban ez csak pletyka, de a thisisxbox.com volt az első, aki a hivatalos bejelentés előtt már tudta, mi lesz a Black Ops végleges címe, szóval érdemes odafigyelni a honlapra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • armageddon666 #4
    Talán még jó is lehet. Folytatni nem is igazán tudom hogy lehetne.
  • HöfEE #3
    Élvezni lehet azt a filmszerű hatást amit a cod-okon kívül csak nagyon kevés játék tudott produkálni. Legalábbis a legutolsó 3 cod emiatt volt nagyon jó. Főleg a Black Ops.
  • Zaraki Kenpachi #2
    Fél éve tudom, előzmény lesz és Ghost-t fogod irányítani.

    Mit lehet élvezni rajtuk?
    Egyén kérdése, ezen nem érdemes vitatkozni.
  • BoneHeart #1
    nemtudom egyébként mit lehet élvezni már ezeken a codokon.
    lerágott csont az egész.