Ötvös Tibor

Poszt-apokaliptikus MMO

A jelek szerint sokakat vonz a World of WarCraft uralta MMO-világ, hiszen folyamatosan jönnek olyan hírek, melyekben új címeket jelentenek be a különböző kiadók.

Ma a Notorious Games tudatta a játékos társadalommal, hogy a hivatalos keresztségben Xsyon nevet kapott poszt-apokaliptikus MMO-juk március 1-én jelenik meg. Ekkor zárul le ugyanis a jelenleg is zajló zárt körű béta-tesz. Előrendeléseket már most felvesznek a címre és aki él ezzel a lehetőséggel, az a limitált kiadású Xsyon: Prelude kiadványt kapja meg.



Utóbbi előnye, hogy két héttel hamarabb, még a tesztelés végső fázisában becsatlakozhatnak a játék világába, kapnak 2 hónap ingyen játékidőt és egy extra fegyvert. A játék Amerika hegyvidékeiben játszódik, ahol egy elzárt embercsoporton múlik az emberiség jövője. Miután a Fallout MMO körül továbbra is gyűlnek a fellegek (még mindig megy a vita a Bethesda és az Interplay között), így a poszt-apokaliptikus világok rajongóinak ideális választás lehet a Xsyon: Prelude.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KoS #7
    van abban valami amit mondasz...
    bár van amiben jól el lehet játszogatni pénz nélkül is, de biztos hogy egyszerűbb ha költ rá az ember, viszont még akkor sem annyit mint amibe ez kerül... szerintem.
  • Merces #6
    ....ingyenes MMO nincs, Free to play ,pay to winn... na az van.
  • Tinman #5
    Rég láttam ekkora szemetet... fizetniük kéne, hogy egyáltalán ránézzek.

    Egy kis teaser:

  • Atkamon #4
    Fallen Earth nem jobb?:S
  • KoS #3
    Hááát... megnéztem a honlapot. Kinézetben messze van egy mainstream MMORPG-től, amit gondoltam majd kárpótol az árával, de nem. Annyi a havi költsége mint pl. a WOW-nak, amitől kinézetben legalábbis fényévekre van.
    Ilyen kinézettel ingyenes MMORPG-t is lehet játszani...
  • KoS #2
    Épp én is ezen morfondiroztam hogy miert nincs link. Nem mintha a google-lel nem lehetne megtalálni, de egyszerűbb 1 kattintás mint új tab, copy paste, enter, katt :)
  • egyember1 #1
    imadom mikor nincs egy link sem a cikkben.

    http://www.xsyon.com/