Ötvös Tibor

A PC-s Need for Speed: Hot Pursuit nem kap DLC-ket

A jelek szerint az Electronic Arts nem elégedett a PC-s Need for Speed: Hot Pursuit eladásaival, hiszen a konzolokra megjelenő kiegészítő csomagokat számítógépre nem jelentetik meg.

Hamarosan megjelenik az első DLC csomag, mely a sokat mondó Super Sports címet kapta és három valódi erőgép lesz elérhető benne (Porsche 911 GT2 RS, Gumpert Apollo S, Bugatti Veyron 16.4 Super Sport). A december 21-én megjelenő csomag csak X360-on és PS3-on lesz elérhető és a frissen bejelentett második pakk sem jelenik meg PC-re.



"Sajnálattal kell tudatnom, hogy a Need for Speed: Hot Pursuit DLC-ket PC-re nem jelentetjük meg" - áll a fejlesztők nyilatkozatában. "Limitáltak a forrásaink és ezért nem tudjuk minden platformra áthozni a csomagokat." Ezt a PC-s játékosok nagyon rosszul fogadták, mire a játék hivatalos fórumán bejelentették, hogy "készülnek updatek és extra tartalmak a számítógépes verzióhoz is - hamarosan jönnek a részletek."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Grodt #13
    Elfogyott az egész NFS már csak egyedül a Shift tartja benne a lelket, de az arcad rajongók azzal semmit sem érnek, úgyh úgy gondolom h ezennel tényleg búcsút lehet az NFS-nek inteni...R.I.P....
  • Lack #12
    "Sajnálattal kell tudatnom, hogy a Need for Speed: Hot Pursuit DLC-ket PC-re nem jelentetjük meg" - áll a fejlesztők nyilatkozatában. "Limitáltak a forrásaink és ezért nem tudjuk minden platformra áthozni a csomagokat."

    Na elmennek a jó kurva anyjukba. Honnan indult a NFS HP sorozat és mi lett belőle? Mindezt a buzi konzolok előtérbe kerülése miatt. De szép is lett volna, ha rendesen megírják PC-re nem csak átportolják (ráadásul szarul). Nyugodj békében Hot Pursuit!
  • Ry0K3N #11
    Igen? Mennyi pénzért mennyi játékidőt is kapsz MMO-ban? És egy új 10k körüli játékot mennyi idő alatt is végez ki az ember jobb esetben?
  • NEOreg3 #10
    tényleg nagyon fárasztó és időigényes lehet a konzolos bugattiveyron.dat fájlt átkonvertálni max fél óra alatt egy már kész programmal PC-ssé, megértem, hogy nincs rá kapacitás
  • ppista #9
    Szerintem a havidíjas mmo-nál nagyobb pénzlehúzás nincs. Nem is beszélve az űberdrága pécé alkatrészekről.
  • Narxis #8
    dettó
  • Ry0K3N #7
    Hulaldékokkal nem kell foglalkozni a DLC-k meg amúgy is pénzlehúzások, húzzák le nyugodtan a sok hülyét vele a másik platformokon úgyis beveszik.
  • Snomag #6
    "Sajnálattal kell tudatnom, hogy a Need for Speed: Hot Pursuit DLC-ket PC-re nem jelentetjük meg"

    Hat ez mekkora faszsag. Igy kell aztan motivalni a PCseket h vegyek meg a jatekaikat.
  • kovadam87 #5
    Pont ezt akartam mondani én is xido :D A World-el én is többet játszottam és jobban szórakoztam mint a legújabbal :S Elég vicces... vagy inkább szomorú?!
  • xido #4
    Pc-re olyan hamar meguntam,hogy az iszonyat,űrpótlóként lekaptam az ingyenes NFS world-öt,esküzöm többet játszottam vele:))