Ötvös Tibor

A Cypress Hill beperelte a Rockstart

A Grand Theft Auto: San Andreas kicsit több mint 6 éve a piacon van, de egyesek csak most látták először a játékot.

Így van ezzel a Cypress Hill frontembere, Michael "Shagg" Washington is, aki beperelte a Rockstart, mert az - véleménye szerint - az engedélye nélkül használta fel őt a játék főszereplőjének megalkotásakor. Carl "CJ" Johnson ugyanis szerinte pontosan úgy néz ki, mint ő 6 évvel ezelőtt.



A feljelentés szerint "a fejlesztők kikérték Washington véleményét az utcai bandákról és a gettóbeli életről. A közel 2 órás beszélgetés végén megköszönték a segítséget és tájékoztatták, hogy ha felhasználják az elmondottakat vagy őt magát a San Andreasban, akkor előtte jelzik azt neki. Azóta azonban nem történt semmilyen megkeresés és Washington most júliusban látta meg először a játékot."

"A Cypress Hill vezetője ugyanis nem játszik és unokaöccsénél szembesült azzal, hogy a Rockstar felhasznált mindent, amit mondott és róla mintázta a főszereplőt is. Épp ezért Washington 250 millió dollárt követel a fejlesztőktől (ez a San Andreas bevételének 25 százaléka)."

A kiadó azonban visszautasította a vádakat és állnak a tárgyalás elé, mert szerintük ez "teljesen alaptalan vádaskodás."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #15
    Ugyan hagyja már magát.
    250 milliót követel, mert 2 órát mesélt az utcai életről, és nem szóltak neki, hogy felhasználják az infot.
    Különben meg ha annyira érdekelte volna, miért nem akkor nézett utána mindennek, mikor megjelent a SA.
    Ha tényleg gy volt, attól még szarság ez a Rockstartól, de nem követel egy kicsit sokat basszus?

    (amúgy meg nem semmi hogy 1 milliárd dollár volt a bevétel a sa.-ból... aztamocskos...)
  • Zolivok #14
    1ébként nemszercsi gta se repp de te hülye vagy
  • richard45 #13
    Ma már divatá vált minden sz*rságért beperelni a Rockstart.
  • LMNO #12
    mekkora szar ez a cikk...
    a CH frontembere a képen a 2. csávó, erről a noname senkiről még nem is hallottam
  • DrTre #11
    Tök hülyeség, amit követel, főleg ha mindenféle szerződés nélkül történt a dolog. De. A Cypress Hill mind a 4 tagja az utcáról lett összeszedve és te bármennyire is úgy akarod gondolni, hogy minden ilyen rappernek kitalált imidzse van, attól még nem lesz tényleg az. A legtöbb fekete ott az USA-ban csak olyan dolgokkal kerülhet ki a szarból, mint a sport, zene. Más esélyük szinte nincs. A rap, mint műfaj, pedig ezért született. Akár hiszed, akár nem, vannak olyanok, akik onnan törtek fel.
  • plu604 #10
    #3 te Cypress Hill fan :D
    1, az hogy egyszer kijátszottam és van rálátásom arra, hogy egy mekkora jelentéktelen apróságért követel kedvenc bandád főmuftija (vagy akárkije) 250 milliót, még nem feltétlen jelent ám kockaságot, de személyeskedj csak nyugodtan ha már használható érvekkel nem tudsz előhozakodni ;)
    2, nyilván nagyon vágják az utcai életet. gondolom anyuci alkesz volt, apuci kiskorában elhagyta, ő meg lopásból tartotta fenn magát, és az utca mocskából emelkedett fel. Aaaaaaannyira standard... Ki van találva neki az image, itt-ott kiszínezzük ami nem volt elég "gettó" aztán mehet a levesbe és lehet rajongani érte. És te meg is teszed, csillogó szemmel, mély áhítattal lerágod a körmeidet.
    Kicsit bújjál ki a számítógép mögül és nézz körül a nagyvilágban...
    "Mert a Rockstar az ő véleményét kérte..." Jah, hát igen, erre aztán alapozhatsz.
    #5: Menjen a rák orvosira, ha BGF-be belekezdtem most már befejezem...
  • vinc3nt #9
    "Carl "CJ" Johnson ugyanis szerinte pontosan úgy néz ki, mint ő 6 évvel ezelőtt." cypress hill frontembere véletlenül nem fehér?
  • FL Zoli #8
    Gondolom annyiban hasonlít CJ hez, hogy az anyja házában lakott, s mindig elkötötte a bátyja kocsiját aki a 2. szomszédja volt

  • hPi #7
    A cikk "írója" megtanulhatna fordítani / olvasni / forrást ellenőrizni: "...Washington, who says he was a backup singer with rap group Cypress Hill...".
    Ettől függetlenül a faszi egy idióta.
  • avman #6
    és ugyan honnan vágnák jelenleg már az utcai életet? a sesame streetről?
    mellesleg nem feka, hanem latino... szóval még annyira sem értem, h sikerült összehozniuk magukat a gta-val.
    250 milla? srácok, az az esőerdő mennyiségű fű erősen megártott már nektek.