Ötvös Tibor

Batman nem vezet majd járműveket

Még mindig nem tudni pontosan, hogy mikor jelenik meg a Rocksteady tavalyi sikerjátékának a folytatása, de a fejlesztők és a kiadó folyamatosan fenntartja a rajongók érdeklődését.

A Batman: Arkham City címet kapott folytatással már sokszor foglalkoztunk kiemelten és röviden is és most ismét szólnunk kell róla. A korábbi hírekben ugyanis még azt állították, hogy Denevérember az ismertebb járműveit (lásb Batmobil és a Batplane) vezeti is majd a történet során, ám ezt hivatalos forrás nem erősítette meg.



Ma azonban Sefton Hill, a Rocksteady alapítója kiállt az újságírók elé és bejelentette, hogy a sokak által várt elem nem került bele az Arkham Citybe. "Nincsenek vezethető járművek a játékban. Igazából Denevéremberre koncentráltunk, számunkra ő az abszolút jármű." Pedig az már biztos, hogy Arkham City legalább ötször nagyobb lesz, mint az elődjében bejárható terület, de ezek szerint a távolságokat majd gyalog kell megtennünk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TreDoR #12
    "Égjáró Lukács"

    Én besz*rtam volna a röhögéstől, ha a filmek alatt így hívták volna.
  • skiryo #11
    denevérautó
  • PheCho #10
    Én amúgy tudtam az első részben csákjával siklani (vagy mi a szösz).
    Ezek a cuccok azért adnak egy kis sebességet a "Bőregérnek", és úgy tudom minden marad, mintha ott folytatnánk ahol abbahagytuk.

    Leslie Nilsen R.I.P. :(
  • halaszlo #9
    Hát ez csalódás.
    Épp nemrég mondtam a fiamnak, hogy jó lenne, ha a következő részben, lehetne vezetni a batmobile-t (akarom mondani denevérautót), de akkor ez bukta.
  • Jagdgeschwader #8
    Jól mondod Juliánusz Császár!

    Amúgy nem baj az, ha Batmannek járkálnia kell egy kicsit, legalább fitt marad a következő részre is. Attól nem kell tartani, hogy eseménytelenül telne el a elmegyogyó egyik végéből a másikba sétálás, lesz ott elég vernivaló.
  • Julius Caesar #7
    Sztem a Batman egy tulajdonnév és amúgy is, irodalmi (vagy bármilyen) hősök nevét nem szokás fordítani. Akkor mostantól legen Darth Vader Sötét Apa, Luke Skywalker Égjáró Lukács, Superman meg Szuperember, Gordon Freeman Szabadember Gordon, Paul Atreides Átrédesz Pál, Harry Potter Fazekas Henrik (illetve hé, Harrynek mi a magyar megfelelője?).

    Nem lenne kicsit röhej?
  • IMYke2.0.0.0 #6
    Szocializmusban igyekeztek:
    Karl Marx = Marx Károly
    Jules Verne = Verne Gyula
    ...

    Azért ezt mi ne erőltessük :)
  • neoG #5
    Támogatom!!! Leslie Nilsen-t ezután írják Nilsen Lászlónak!!!Hejjj! :)
  • IMYke2.0.0.0 #4
    Amúgy meg: mi az hogy nem vezet?
    Külön megnézném, hogy a mi Denevéremberünk a képregényekben gyalog jutott volna Arkham egyik végéből a másikba... a filmekről nem is beszélve...
  • IMYke2.0.0.0 #3
    Egyetértek.
    Aminek van magyar megfelelője, azt igen is, egy magyar embernek kutya kötelessége magyarul használni.
    A védett márkanevek más dolgok.