Ötvös Tibor

Jövőre jön a Need for Speed: Undercover 2?

A Black Box neve bizonyára egyetlen Need for Speed rajongónak sem cseng ismeretlenül. Az 1986-ban alapított csapat ugyanis a 2002-es Hot Pursuit 2 óta hét különböző Need for Speed játékot készített el (Underground 1-2, Most Wanted, Carbon, ProStreet, Undercover, World Online).

Az utolsó két cím azonban nem aratott osztatlan sikert és ennek hatására döntött úgy az Electronic Arts, hogy frissíteni kell a szérián. Ekkor jelentették be, hogy egyszerre négy különböző játék is készül, mely eme franchise égisze alatt jelenik majd meg. Ezek voltak a Shift, a Nitro, a World Online és a Hot Pursuit.



Ma azonban kiderült, hogy közben egy ötödik játék is készült, melyet ismét a Black Box készít. A projektről hivatalosan csak annyit árultak el, hogy "az új rész ismét az eddig megszokott akció-kaland vonalat veszi fel", mely az Undergroundot és az Undercovert is jellemezte. Egyes források egyenesen azt állítják, hogy a nem túl sikeres Undercover folytatása készül a Black Box műhelyében.

Mindenesetre - jelen állás szerint - jövő novemberben két Need for Speed játék is megjelenik, hiszen a korábban bejelentett Shift 2 és a Black Box titkos projektje is ekkora kapott premier dátumot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • havasdani #7
    A SHIFT2 UNLEASHED tavasszal jön bár mikor ez lett irva nem lehetett tudni..
  • Balumann #6
    Underground 2 -t vagy Most Wantedet szeretnék legalább CM Dirt -ös fizikával, belső nézettel.
  • fery02 #5
    Mert egy UG 3 nem lenne rókabőr...
  • KillerBlue #4
    Én úgy tudom, hogy a Shift 2 Februárban jelenik meg nem az év végén.
  • Szefmester #3
    Hát én jobban örülnék egy olyan nfs-nek amiben ötvözik a PROSTREET autosculp rendszerét (a légellenállásos részt) a juiced 1 fogadás, autóvásárlás, törés , javíttatás rendszerét a Most Wanted hangulatával és játékmenetével.

    Ha az undercover 2-t elrontják akkor lesz egy újabb undorcover... :)
  • KRTuning #2
    Na az jó lenne! Mert ez így már csak rókabőr.
  • 60voltosNeon #1
    underground 3