Ötvös Tibor

Mortal Kombat - Jax is visszatér

A Mortal Kombat 2011-es kiadásából eddig viszonylag kevés karaktert ismerhettünk meg, de ma újabb személyről derült ki, hogy visszatér.

Ő pedig nem más, mint Sonya Blade segítője, a kibernetikus karral felruházott Jax. A harcedzett férfi nagyobb és tökösebb lesz, mint eddig bármikor és rendkívül brutális kivégző mozdulatokat készítettek neki a fejlesztők. Az egyik a Mortal Kombat 2-ben megismert kézletépés és fejszétcsapás kombinációja, a másikról még nem tudni semmit.



A jelenleg ismert választható karakterek listája ezzel tizenháromra bővült. Jax mellett eddig Cyrax, Johnny Cage, Kitana, Kung Lao, Mileena, Nightwolf, Raiden, Reptile, Scorpion, Sektor, Shao Kahn és Sub-Zero szereplése biztos. De szinte elképzelhetetlen, hogy a több történet főszerepét is betöltő Liu Kang kimaradjon az új részből, szóval az ő "bejelentése" is várható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FL Zoli #5
    felettese
    Régen mennyit hülyültünk Jax szel, II ben elég gyenge volt, meg" egy n*gger van az mk ban az is nyomorék":)
  • Zolthen #4
    "Ő pedig nem más, mint Sonya Blade segítője"... nem a főnöke?
  • Tower Guard #3
    Jöjjön már!
  • Fresh Duke #2
    Hát igen, valami nagy állat mindenképp lesz benne. Goro a "klasszikus", de elképzelhető helyette más is, mostanra már elég nagyra nőtt a lehetőségek listája. :D
  • LeventeV #1
    szerintem Kabal, Baraka es Shang Tsung is benne lesz. es meg elkepzelheto Sindel es Goro.