Ötvös Tibor

Mégis jönnek a BioShock 2 DLC-k PC-re

Pár hete számoltunk be arról, hogy a 2K Games PC-re nem jelenteti meg a BioShock 2 két DLC-jét.

Ma azonban hivatalos közleményben tudatták a játékosokkal, hogy változtattak a döntésükön és bár a második, Minerva's Den címet kapott kiegészítő továbbra sem lesz elérhető, a Protector Trials azonban igen. A csomag ráadásul tartalmazza majd a régen beígért PC-s javítást is és teljesen ingyenesen lesz letölthető.

"Mikor bejelentettük, hogy sem a Protector Trials sem pedig a Minerva’s Den - technikai és időzítési okok miatt - nem jelenik meg PC-re, számos visszajelzést kaptunk a (többnyire csalódott és dühös) rajongóktól" - kezdte Elizabeth Tobey. "Elmagyaráztuk nekik, hogy számos olyan hiba jött elő a fejlesztés közben, melyre nem számítottunk és nem akartunk egy félkész, helyenként kifagyó terméket kiadni a kezünk közül."



"És minden fejlesztő életében eljön az a pont, amikor el kell engednie a gyermekét és új projekteket kell vállalnia. Számunkra is elérkezett ez a pont és mivel továbbra sem voltunk elégedettek, így nem jelentettük meg a DLC-t. Aztán az elmúlt két hétben visszatértünk a programhoz és úgy döntöttük, hogy mégis befejezzük. Jelen pillanatban is a javítás és a Protector Trials végső simításait végezzük."

A kiadó szerint a Protector Trials decemberben lesz elérhető és - a késlekedés miatt - teljesen ingyen. Ezután látnak neki a Minerva’s Den portjának, melyről még nem tudni, mikor is lesz elérhető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kanduhr #4
    Tényleg ennyire nehéz figyelmesen elolvasni egy cikket?

    "A kiadó szerint a Protector Trials decemberben lesz elérhető és - a késlekedés miatt - teljesen ingyen."
  • Zolivok #3
    money money money, its so funny in a rich man's world
  • Rage47 #2
    szánalmas:D
  • lostprophet #1
    "Elmagyaráztuk nekik, hogy számos olyan hiba jött elő a fejlesztés közben, melyre nem számítottunk és nem akartunk egy félkész, helyenként kifagyó terméket kiadni a kezünk közül."

    Na persze. Összeszámolták, mennyien vannak a dühös és csalódott rajongók, osztottak, szoroztak és rájöttek, ha annyian megveszik, visszahozza az árát.