Ötvös Tibor

Fél órányi Fable 3


Peter Molyneux trilógiává bővítette egyik legnépszerűbb sorozatát és október 26-tól már mindenki megtapasztalhatja, milyen is hercegnek lenni.

A Fable 3 szerencsére egyszerre jelent meg PC-re és X360-ra is, így a játék nyújtotta élményből most mi sem maradtunk ki. Mindenesetre aki hezitálna, hogy beszerezze magának a programot vagy sem, annak segítséget nyújthat a lenti két videó, melyek a játék első 30 percét mutatják be.



A Fable 3 - az eddigi napvilágot kritikák szerint - az utóbbi évek legjobb Molyneux alkotása és a széria legjobb darabja is egyben. A játékban ugyanis a megszokott akció-RPG mellett egy elég erős stratégiai vonalat is behoztak a fejlesztők, mely a program második felét teszi ki. Királyként ugyanis nekünk kell irányítani a birodalmunkat és nehéz döntéseket meghozni.

Fable 3 kritikánk hamarosan olvasható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Skynet #12
    A második rész sokkal jobb volt mint a Fable 1.....Erre jött ez a rész...Rövid..A cselekedeteink szinte semmire sincsenek kihatással..Az interakció szószerint agyon van butítva a 2. részhez képest. Akármit csinálunk,legyünk jók vagy rosszak,a megnyerés nem változik...
    Szó szerint sokkal gyengébb a második résznél.
  • cateran #11
    Ha csak fele olyan jo es tartalmas,mint az 1. resz volt,akkor hatarozottan must buy kategoria....
  • FoodLFG #10
    Mi másra vártatok a grafikával kapcsolatban ? Nincs fejlődés és nem is lesz, mert a játékosokon kívül senkinek nem érdeke.

    Legröhejesebb példa erre a Cyrsis 2 amiben a teljes játék grafikai koncepcióját átalakították csak azért, hogy elfusson a fos konzolokon. Ott konkrétan visszafejlődés figyelhető meg. :D
    http://www.youtube.com/watch?v=2WJG14uLA3k

    Ennél már csak az volt röhejesebb, amikor a fejlesztők a CryEngine 3 fantasztikusságáról beszéltek, aztán megemlítették, hogy konzolokra optimalizált motorról van szó. Muhhohaha XD

    De hagyjuk, komolytalan az egész...
  • narumon #9
    A játék maga szerintem zseniális egyelőre nem bírok lekattani róla, de PC-re szerintem sem jött még ki, Xre meg már kint van.
  • Gyuszopapa #8
    Annyit se ér hogy letöltsem.Egymást tolják a karakterek meg a graf se tetszik.
  • JaSoN HuNTeR #7
    Xboxra már kijött.
  • JaSoN HuNTeR #6
    Elég ocsmány grafikája van :D:D
  • a_n_d_r_e_w #5
    Megjelent PC-re? Kritikak szerint legjobb Fable?
    Ezt a hirt most bevonnam, ha lenne kis igenyesseg a szerkesztosegben. 5 perc alatt osszedobott, hasrautesszeruen megirt valami.
    (meg messze nem jelent meg, es kapott igen eros kritikakat, de ami a lenyeg, hogy a metacritic atlatag mindket elozo reszet alulmulja. Azert ilyen csusztatasokat en nem engednek meg...)
  • opeca #4
    Majd letorrentezem, ez lesz a köszönet azért, hogy a 2. rész nem jött PC-re...
  • gabesylar #3
    Csak a szokásos pontatlanság, félretájékoztatás.