Ötvös Tibor

Folytatódik a Tribes

1998-ban, a Sierra gondozásában jelent meg a Dynamix multira kihegyezett akciójátéka, a Tribes, mely az Earthsiege és Starsiege folytatásának tekinthető.

Korát jelentősen megelőzte a program és szép sikereket is aratott, a folytatásra mégis közel 3 évet kellett várni. A Tribes 2 folytatta a megkezdett utat, ám ezután a jogok a VU Games tulajdonába kerültek és a harmadik, Vengeance alcímet kapott epizódot már az Irrational Games készítette el. Azóta csend honolt a franchise körül, de ma a friss jogtulajdonos, a Hi-Rez bejelentette a negyedik részt.



A hivatalosan Tribes Universe címet kapott rész a PvP alapjaira épül és egyszerre száznál is több játékos harcolhat egymással. Ez azonban nem olyan "átverés" lesz, mint a M.A.G. esetében. A fejlesztők szerint ez a 100 játékos ugyanazon a térképen küzd meg egymással, mely nem lesz különböző zónákra osztva.

A csapat készítette a Global Agenda című akció-MMO-t, szóval nem ismeretlen nekik a téma. Az Alfa tesztelés közel 3 hónap múlva el is kezdődik, melyre azon Global Agenda felhasználók jelentkezhetnek, akiknek karaktere az 50-es szint feletti fejlettségi szinten áll.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • amitakartok #3
    Biztos onnan, hogy a pályák mindig nagy létszámra készülnek.
  • nkmedve #2
    Bár nincs konkrétan leirva, de nekem úgy tűnik, hogy ez is mellőzni fogja a single kampányt mint az első két rész.

    Én reménykedem benne, hogy nem, mert a Vengeance single része hihetetlenül jó volt.
  • Zomil #1
    "1998-ban, a Sierra gondozásában jelent meg a Dynamix akció-MMO-ja"
    Kiváncsi vagyok honnan vette a cikkiro, h mmo lenne :D