Ötvös Tibor

Elkészülhet a Sega Dreamcast 2?

Az ember azt hihetné, hogy a konzolos piac teljesen telített, de a jelek szerint egyesek látnak még "fehér foltokat" rajta.

A Sonic, the Hedgehog készítője, Yuji Naka egy napokban adott interjúban arról beszélt az újságíróknak, hogy nagyon szeretne a Sega egykori konzoljának a második kiadásán dolgozni. "Hiányoznak azok a régi szép napok, amikor még a Sega bevont a hardverek készítésébe. A legtöbb Sega nevével fémjelzett konzolon és kontrolleren én is dolgoztam.""Ha a jövőben újra lenne ilyen lehetőségünk, akkor én is szeretném kivenni a részem a munkálatokból. Azt hiszem, hogy ha jól együtt tudnék működni a platformok készítőivel, akkor teljesen új játékokat tudnék kitalálni azokra. És talán ha az Ivy the Kiwi? jól szerepel Európában, akkor elkészíthetem a Dreamcast 2-t."

"A Dreamcast volt az én kicsinyem a Segánál és szeretném egy nap a kezemben tartani a második kiadást is."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • rumkola #8
 • gromgotth #7
  húúú, az tényleg jó volt!
 • Papichulo #6
  Shenmue FTW!
 • Szefmester #5
  De amit a SEGA mostanában csinál a játékokkal az inkább a hagyjuk kategória. Ha a konzoljuk is azt a szintet hozná akkor kár elkezdni.
 • Laza #4
  Viszont nagyon jókor jött, mert jó 1,5 évvel beelőzte a PS2/Xbox párost, és elsőként nyújtott igazi nextgen érzést a PS1/N64-t cserélve.

  Mikor megláttam a megjelenés előtti napon a kedvenc konzolos boltomban, rohantam haza összepakolni a teljen N64-es pakkomat, hogy becserélhessem.
  És nem bántam meg, az egyik legkedvesebb konzolom lett.
 • readswift #3
  Befejezhetnék hozzá az NV2 -t.
 • Jagdgeschwader #2
  Ivy The Kiwi? kicsit buggyant de jópofa játék, érdemes kipróbálni! A Dreamcast jó konzol volt, mégis alulmaradt az Xbox, Gamecube, PS2 trió ellenében, és azóta nem sokat változott a piac telítettség szempontjából.
 • zola2000 #1
  Na igen az Ivy The Kiwi? hatalmas lett!!!