Ötvös Tibor

Nem jön PC-re a NASCAR 2011 The Game

Az Activision a héten hivatalosan is bejelentette, hogy miután az EA visszaadta a Nascar jogokat az most hozzájuk került és már javában készül az új verseny.

A hivatalosan NASCAR 2011 The Game címet kapott programot az angol Eutechnyx készíti és sajnos csak konzolokra jelenik majd meg. Ennek oka egyszerű: a warez. Mondjuk Dave Thompson, az Activision szóvivője kicsit árnyaltabban fogalmazott. A hivatalos bejelentés szerint "a PC-s piac elég szűkös és nem éri meg a hagyományos kiadásban megjelentetni egy ilyen játékot."

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Mindenesetre az új Nascarban lehetőségünk lesz a saját magunk megalkotta karakterrel vagy egy valódi versenyzővel 22 pályán körözni. Az autók viselkedése teljesen élethű lesz és ez a törésmodellre is igaz. Thompson szerint játékukban "lesz látható a legextrémebb törésmodell, amit egy hivatalos Nascar játékban látható volt".

Természetesen lehetőség lesz multis versenyzésre is, melyben egyszerre 16-an rajtolhatunk el. A NASCAR 2011 The Game jövő februárban jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zorrobomber #3
    ez itt a 22-es csapdája, ha konzolon a szart is megveszik akkor nyilván nem fognak pc-re alkotni, abba bele is kell feccölni némi energiát :)
  • Narxis #2
    konzolon megveszik
  • KP27 #1
    hát igen. a mágikus warez. nem lenne egyszerűbb jó játékot csinálni, amit megvesznek :D