Ötvös Tibor

Késik a PC-s Tom Clancy's H.A.W.X. 2

A Ubisoft folyamatosan később jelenteti meg egy adott játék PC-s változatát, mint a konzolosokat.

Ha pozitívan állunk a dologhoz, akkor ebből azt szűrhetjük le, hogy a francia kiadó nem akarja, hogy bármi gond legyen a PC-s verzióval és ezért tovább teszteli illetve a konzolos kiadások tapasztalatait felhasználva tökéletes konverziót akar megalkotni. Mindenesetre az Assassin's Creed Brotherhood után most egy másik játékuk PC-s változatának csúszását jelentették be.



A Tom Clancy's H.A.W.X. 2 már szeptember 3-tól elérhető a konolosok számára és az akkori hírek szerint a PC-sek 30-án kapták volna meg a saját változatukat. Ám ma több előrendelő is jelezte a Ubisoft fórumán, hogy kaptak egy levelet, melyben az szerepel, hogy a játék csak november 16-án jelenik meg és addig ne is várják a példányukat.

Ezzel párhuzamosan a Steam oldalán is megváltozott a megjelenési dátum, ám ott szeptember 30-ról 2010 végére módosították a premiert.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FRISSÍTÉS: A Ubisoft hazai forgalmazója kérdésünkre megerősítette a csúszást, ám a november 16-i időpont az amerikai premiert jelenti, nálunk csak 19-én jelenik meg a játék.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sanyicks #1
    de kedves, előrendeled, aztán leráznak, hogy beszoptad öcsi :D

    Na ezért nem szabad soha előrendelni, amúgy is hülyeség... elfogynak a bitek a szerverről? :D