Ötvös Tibor

10 perc BioShock Infinite


A héten egyszer már láthattuk mozgásban az új BioShock játékot, ám ma egy közel 10 perces játékmenetet bemutató videó jelent meg a neten, melyet mindenképpen érdemes megtekinteni.

A lenti trailerben mindent megmutatnak a fejlesztők, mely naggyá teheti az új részt. A gyönyörű és letisztult grafika mellett a játékmenet is jónak tűnik, főleg a sínen csúszkálós harc tűnik hangulatosnak. Főhősünk egy kegyvesztett Pinkerton National Detective Agency tag, Booker Dewitt, aki egyébként csapatának legjobbja. Egy nap egy titokzatos férfi felbérli, hogy menjen el Columbia városába és szabadítson ki egy bizonyos Elizabethet, akit ott tartanak fogva. Hősünk útra kel, de megérkezése után természetesen kiderül, hogy ez az ügy több, mint egy szimpla emberrablás.


A hírhez tartozik, hogy Ken Levine, a BioShock kitalálója a hét elején úgy nyilatkozott, hogy az első rész megjelenését követően azonnal elkezdték az Infinite munkálatait. Kidobták az épp elkészített motort és szakítottak a képi világgal és az alapoktól kezdtek újra mindent. A BioShock: Infinite 2012-ben jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #1
    Remélem rosszul láttam azt, hogy ebből a 10 perces videóból kb 1 perc volt a játék, a többi szkriptelt jelenet...