Ötvös Tibor

Guinness rekorder a Mafia II

A játékvilág már eddig is szolgált pár érdekes rekorddal és most a Mafia II is beállt ezek sorába.

A hivatalos közlemény szerint ugyanis a 2K Games egyik legújabb játéka megdöntötte a Játéktörténelem legtöbb szitkozódása rekordját és ezzel mától Vito és Joe közös harca hivatalosan is Guinness rekorder lett. Az eddigi csúcsot a - fonetikusan mondva - fákkozásban a 2009-es House of the Dead: Overkill tartotta a maga 189 beszólásával.



A Mafia II-ben azonban 200 alkalommal hangzik el eme szócska - vagyis többször, csak a rekord beállításához elég volt a 13. fejezetig megnézni az átvezető animációkat. Szóval van még tartalék a játékban.

Ugyanakkor érdemes beszámolni az amerikai UNICO National tiltakozásáról is. A szervezet az Államok legnagyobb amerikai-olaszokat tömörítő csoportja, akik ellenszenvüket fejezték ki azzal kapcsolatban, hogy a Mafia II-ben úgy ábrázolják őket, mintha a bűnözés a mindennapjaik része lenne.

A kiadó nem reagált a közel egy hónapos dologra, így a szervezet ismét egy nyílt levelet tett közzé, melyben ismét kifogásolja az olaszokkal szembeni előítéleteket, mely szerintük ahhoz vezethet, hogy a fiatalok szemében minden olasz egy bűnöző.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sanyicks #12
    Hát talán mert a maffia= olasz szervezett bűnözés? Olaszokn nélkül nehéz :))
  • Micsu #11
    +1
  • Wittgen #10
    Azért az olasz bevándorlóknak szerintem nem kis szerepe volt abban, hogy a maffia megvetette a lábát az USÁ-ban.
  • Julius Caesar #9
    Nem?
  • Armagedown #8
    nem éppen , mert az utóbbi kijelentésben nagyobb az igazságtartalom :)
  • koschwarz #7
    ez a "minden olasz-amerikai maffiózó" az ugyanolyan mint a "minden amerikai egy álszent idióta"?
  • zaki #6
    téged, mert elolvastad
  • Hegi90 #5
    kitérdekel.
  • ata4100 #4
    Minden Dél-Olaszországból származó olasz bűnözői vénákkal rendelkezik... Szerintem inkább lapítaniuk kéne és akkor senkinek nem juttatnák eszébe, hogy például Nápolyban tonna számra hevernek az utcán az embereik szemetei... Meg persze a maffia zsebből megveszi az ottani helyi bíróságokat. Vannak tények, minthogy az osztrákok szemébe a MAGYAR lop, mikor igen, de főleg a cigány része. Deportálni mind!!! és mi mikor írtunk nyílt levelet a magyar határ melletti benzin kutaknak hogy szedjék le a feliratot??? könyörgöm hol itt az igazság
  • endrev #3
    Agymosás...