Ötvös Tibor

Jön a harmadik Mafia II DLC

A Mafia II sikere sokakat meglepett, hiszen a játék nagyban különbözött az első résztől (valóban inkább volt egy Alan Wake, mint GTA). Ennek ellenére egyes országokban megjelenése óta vezeti az eladási listákat, ami nem kis teljesítmény.

Épp ezért nem meglepő, hogy a kiadó az "addig üsd a vasat, amíg meleg" hozzáállást követve zsinórban a harmadik letölthető kiegészítőt jelentette be a programhoz. A Joe's Adventures - bizonyos szempontból - egy teljesen új történetet hoz be a Mafia II-be. A DLC-ben a főszereplő Vito Scaletta legjobb barátja és bajtársa, Joe Barbaro irányítását kapjuk a kezünkbe.



Az időpont pedig az a pár év, amikor Vito a börtönben csücsült. Joe számos gyanús dolgot fedez fel a balul sikerült rablással és a Clemente családdal kapcsolatban. Kalandjaink során számos új területét is felfedezhetjük Empire Baynek, ráadásul új opcionális mellékküldetéseket is kapunk.

A Joe's Adventures mindhárom platformra megjelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #4
    Lám,lám..mégse feleslegesen épült a vasút,a megállók,a tömegközlekedés:)
  • IMYke2.0.0.0 #3
    Szomorú tendecia ez, barátaim.
    Régen a Shareware-ekért, most a drágán megvett játékaink teljessé tételéért kell perkálni.
    Szomorú.
  • Skynet #2
    Majd jönni fog itt mér 2.vhb-s küldetés elvégre kiszedték a játékból de a térkép benne maradt.....Majd jönni fog még dlc amiben a végjáték utáni események lesznek...Szépen DLC formájában amiknek jórészét szándékosan vették ki,kipótolják hogy teljes játék legyen. Sajnálom azokat akik megvették. Akik viszont képesek ilyen szenny cégnek még a dlc-kért is fizetni azokat nem. Megérdemlitek.
  • Tinman #1
    Nehéz lett volna ezeket az alapjátékba betenni ugye?
    Tudnám ki az a marha, aki DLC-kért pénzt ad... csak pár millió agymosott barom.