Ötvös Tibor

A Medal of Honor 2 megjelenésének feltételei

Az EA számos játéknak adott második esélyt (lásd Mirror's Edge vagy Dead Space) és a Medal of Honor újraindítása is ezt a célt szolgálja.

Az Airborne alcímű epizód ugyanis nem aratott túl nagy sikert (főleg a Modern Warfare miatt) és egy hosszabb pihenőre küldte a sorozatot. Hamarosan azonban megjelenik a Medal of Honor, mely a nagy múltú sorozat rebootja lesz. Most az is kiderült, hogy mi a minimális feltétele a második rész elkészítésének.



A játék producere, Greg Goodrich a The New York Timesban adott interjúban elárulta, hogy a Medal of Honornak "legalább 3 milliós eladásokkal kell rendelkeznie", mert csak ebben az esetben érné meg egy ekkora költségvetésű programot folytatni. Hozzátette, hogy az eredetileg Medal of Honor: Anaconda címmel futó rész "teljesen realisztikus lesz" és egy katona szemszögéből mutatja be az afganisztáni eseményeket.

A Medal of Honor jövő hónapban jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • chuky123 #17
    Hát reméljük a multija nem olyan lesz mint a MW2 nek hanem lesznek tört szerverek is az életbe fogja tartani a játékot.
  • Skynet #16
    Lol,vedd meg jó multit hozzá,adok a multijának 2 hónapot és halott lesz mint az MW2 multi. Csak autisták,hülyegyerekek és cheaterek maradnak.:)
  • KP27 #15
    így hogy USA-ban és angliában ekkora ellenkampányt kap a tálibok miatt, magyarán ingyenreklámot, a 3millió simán meglesz. bőven túl is fogja szárnyalni...
  • Narxis #14
    Jajj, baszki, mert te aztán nagyon képben vagy, hogy mi hogy történ és melyik nép milyen. Ha te gondolatmeneted követjük akkor a magyar meg tolvaj nép.

    Medal of Honor igenis jó játék lesz.
  • Skynet #13
    Elég szomorú tendencia.
    Mindenesetre a MOH remélhetőleg bukikbár a 3 milla ígyis úgyis meglesz,multiplatform, ráadásul az elbutított idióta amerikaiak és angolok nyálcsorgatva fogják írtani az ellent afganisztánban "A hazámat védem" érzéssel...
    Az amerikai nép még mindig olyan hülye mint a segg,a totál egyértelmű bizonyítékok mellett is elhiszik hogy szeptember 11 terrorcselekmény volt...Mit vár tőlük bárki is...
  • Kindred Blades #12
    Jézusom! Kötelező lesz megvenni?
  • kissssss #11
    te játszottál egyáltalán valamelyik moh játékkal? ha igen akkor tisztában lennél azzal mért írtam a hsz.

    reboot ide vagy oda édes mindegy ettől a játékosoknak még mindig valahányadik moh rész marad, szóval hülyeség ez a 2 rész címezés.
    (érdekes ekkora kamu felhajtást nem csaptatok a gta sorozatnál)
  • Atkamon #10
    Te elolvastad a cikket??
  • Reg5 #9
    "egy katona szemszögéből mutatja be az afganisztáni eseményeket."

    Ki gondolta volna?
  • kissssss #8
    milyen moh2?? ez nem a második része a sorozatnak! (atyaég)