Ötvös Tibor

Elkészülhet a Mortal Kombat vs. Street Fighter

A Mortal Kombat az egyik legnépszerűbb verekedős sorozat és a mai napig számos rajongóval bír.

A hamarosan megjelenő kilencedik rész visszatér az alapokhoz és Ed Boon elmondása szerint nem elképzelhetetlen, hogy követik a Capcom példáját és PC-re is áthozzák az új Mortal Kombat epizódot. Ennél is jobb hír, hogy a jelek szerint a két sikersorozat (a Street Fighter és a Mortal Kombat) összeolvadhat, ám ennek feltétele is van.



Érdekelnek az ilyen keresztezések?
(Összesen 230 szavazat)
  • Igen
    63 % (144 szavazat)
  • Nem
    33 % (75 szavazat)
Ez pedig nem más, mint hogy a korábban bejelentett Street Fighter vs. Tekken sikeres legyen. Ha sikerül teljesíteni az elvárt eladásokat, akkor elkezdődhetnek a tárgyalások a "keresztezésről". Hector Sanchez producer hozzátette, hogy ez az ötlet nem új keletű, Ed Boon közel 10 évvel ezelőtt már felvetette, de akkor a Capcom nem mutatott túl nagy hajlandóságot a dologra.

Ez mondjuk érthető, hiszen alapból az egyik legnagyobb konkurense a Street Fighter szériának a Mortal Kombat valamint nem biztos, hogy örömmel nézték volna, ahogy Scorpion kitépi Ryu gerincét. Mára megváltozott a helyzet - legalábbis Sanchez ebben reménykedik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gromgotth #8
    Nekem a Soul Calibur 5 kell! MOST!!!
  • Szefmester #7
    igazából egyik sem felesleges a tekken SF kombóból, az egyik egy eltúlzott repkedős tűzgolyózós izé, a másikban viszont a "realistább" mozgásoké a főszerep. Kérdés hogy oldanák meg a leghíresebb mozdulatokat pl: Ryu lövése, "körbepörgőforgó rúgása" a helyből 3m-t ugrik fölfelé lassítva közben fordul 2-t felütések, blanka féle rázás, honda repkedése stb.. ha ezeket kiszedik, akkor gyakorlatilag marad pár úgy kinéző, és olyan nevű karakter akik "mintha" szerepeltek volna máshol is. :)
  • Julius Caesar #6
    vs Bikini Karate Babes.
  • Justil #5
    ekkora faszságot.
  • Victor1103 #4
    Nagyon meglovagolt trend lett most ez. A marvel vs capcom 3 az lesz a tuti cucc! A tekken vs street fighter meg street fightervs tekken valami hihtetlen feleslegesek, legalábbis a kettő közül valamelyik. Ami engem még lázba hozna az szerintem egy Mortal Kombat vs Dc universe vs Marvel vs Street Fighter vs Tekken vs Virtua Fighter vs Capcom. Remélem jövőre bejelentik.
  • Julius Caesar #3
    "... ahogy Scorpion kitépi Ryu gerincét." NEm vagyok nagy MK fan, de sub-zero a kedvencem, az nem az ő fatalitije? Vagy scorpion is tud kitépkedni gerinceket?
  • Fresh Duke #2
    Én már a "Mortal Kombat vs Tekken vs Street Fighter"-t várom. :D
  • Szefmester #1
    Ez szerintem soha nem fog megvalósulni, vagy ha igen az csakis az egyik brand teljes lealacsonyításával járna. A streetben durva lenne már egy csepp vér is, a mortal pedig elveszítené a lényegét az "értelmetlen erőszak" hiányában.