Ötvös Tibor

Az első játszható Warhammer 40k MMO faj


A Warhammer 40k sorozat nagy népszerűségnek örvend és ez főleg a Dawn of War sorozatnak köszönhető.

Azonban hamarosan újabb játékok érkeznek, melyek eme univerzumban játszódnak, ráadásul mindegyikük más és más stílusban képviselteti magát. A Dawn of Warhoz több kiegészítő is érkezik, a külső nézetes Space Marine végül PC-re is megjelenik és készül egy MMO is Dark Millenium Online alcímmel.


Utóbbi kint volt a GamesComon is, ahol a kiadó bemutatta az első játszható fajt az érdeklődőknek. Nem okozott túl nagy meglepetést a fent látható trailer, melyből kiderül, hogy az egyik oldal az emberek birodalma lesz, az Imperium of Man. A fejlesztők vezetője hozzátette, hogy a Warhammer 40k: Dark Millenium Onlinetól legkevesebb egy millió rendszeres előfizetőt várnak.

A játék megjelenése még nincs kitűzve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gromgotth #3
    Bárcsak lenne hozzá gépem... :(
  • Komolytalan #2
    "A fejlesztők vezetője hozzátette, hogy a Warhammer 40k: Dark Millenium Onlinetól legkevesebb egy millió rendszeres előfizetőt várnak."
    Ez mondjuk egy reális célkitűzés. Ha ezt tök komolyan veszik, és energiát is ennek arányában fektetnek be, nem adnak ki egy félkész bugos fost, sikerül meghúzniuk a határt a vágyak és a realitások között, akkor meg is lehet nekik ennyi előfizető.
  • Szefmester #1
    Meglepő lett volna ha pont az emberek nem lennének benne.