Ötvös Tibor

Egyszerre jön konzolokra és PC-re a Doom IV

Az idei QuakeCon elég nagy csalódást okozott a rajongóknak. Az id Software - érthető módon - a hamarosan megjelenő Rage-re és a Tech 5 motorjára helyezte a hangsúly és a tavalyi bejelentéssel ellentétben nem foglalkoztak a klasszikus FPS, a Doom negyedik részével.

Mindenesetre az egyik internetes magazin azért rákérdezett a dologra Todd Hollenshead igazgatónál, aki viszonylag készségesen válaszolt. Elárulta, hogy jelen pillanatban egy teljes és egy fél csapat dolgozik a játékon és azért nem mutattak semmit a Doom 4-ből, mert tökéletes prezentációt szeretnének és a játék jelen pillanatában még nem áll erre készen.



Jó hír, hogy a tervek szerint a Doom 4 egyszerre jelenik meg minden platformra és az is, hogy a Raven Software sikertelen Wolfenstein játéka után ismét az id Software veszi kezébe a sorozatot. Hollenshead hozzátette, hogy a sorozat személyes kedvence és ezért szívén viseli a további sorsát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Loverman #6
    na végre hogy az id fog megint Wolfensteint csinálni. sosem értettem miért passzolják le és teszik ezzel budget-kategóriájú játékká
  • NEOreg3 #5
    miért hátrálsz mindig?
  • nessboth #4
    Ilyen hentelőset akarok:
    s,s,mouse1,s,s,s,s,s,s,s,s,a,d mouse1!!!!!
  • skiryo #3
    ha nem végigrohantál a pályákon, hanem beleélted magad, félelmetes volt...meg unalmas is :D
    de végighentelősen lehetett élvezkedni vele.
  • Skynet #2
    És ne legyen olyan qrva unalmas és agyonhype...
    A 3. részben kb az első 10 perc aminek van hangulata,utána átmegy a régi doom színvonalába hentelés észnélkül 0 parával. Döntsék el mit akarnak, hentelősdit vagy parás horror fps-t...Hentelősdit tud az ID csinálni horrorban gyakorlatilag az utolsó helyeket súrolják egy 100-as listán...
  • Lack #1
    Csak ne legyen olyan qrva sötét mint a 3. rész.