Ötvös Tibor

"A Black Ops az eddigi legnagyobb befektetésünk"

Novemberben jelenik meg a Treyarch idei Call of Duty játéka, a Black Ops, melytől a kiadó Activision nagy bevételeket vár.

Ez mondjuk nem meglepő, hiszen a kiadó legsikeresebb sorozata az FPS, a Modern Warfare 2 pedig minden médiatermék legsikeresebbje. Épp ezért az Activision vezetője, Bobby Kotick bejelentette, hogy a Black Ops kapja a kiadó történetének legnagyobb marketingtámogatását.



"A Black Ops az Activision idei vezető terméke és ezért óriási reklámkampánnyal támogatjuk a megjelenését" - kezdte Kotick. "Ennek részben az is oka, hogy számos új marketingfogást lehet bevetni, új felületeken lehet hirdetni: tévében, nyomtatott és online sajtóban és természetesen más játékokban."

A bizakodás jogos, a hetedik Call of Duty játék pazarul néz ki és végre a Treyarch is szakított a II. világháborúval.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nyuny01 #5
    örülünk hogy így elbeszélgetsz magaddal :)
  • kissssss #4
    COD Black Ops --> mw2 v2.1 = 12000ft megveszed?
    majd ha piros színű cigánygyerekek potyognak az égből akkor.
  • richard45 #3
    Jah aztán lődőzhetnénk az al-quedás ufókat akik leakarják igázni a világot, de közben bekapcsolódnak az oroszok is mert nagyon szúrja a szemüket hogy a csúnya ufók ellopták a nagyon eredeti ötletüket.
  • armageddon666 #2
    valami Future Warfare készül nem? Vagy csak a domain van lefoglalva, vagy valami hasonló... Egyébként Kotickot a rák vigye el <3
  • vg #1
    Sci-fi témájú Call of Duty mikor lesz végre?